Quote (hun_jozef @ Sun, Feb 15 2009, 09:16pm)
Quote (xGurke @ Sun, 15 Feb 2009, 17:35)
Suli után barátnőmmel elmentük egy szórakozóhelyre (RRC-nek: Cadilac-be) ... blabla ... Indultunk barátnőmöz - nálam sporttáska mert ma jöttem haza és kellett ruha, meg sok más, gitárerősítő és a gitár - buszmegálló közelében ránkszállt 3 cigány (2 csaj - 1csávó) jöttek utánnunk és folyamatosan pofáztak h "nézd má' a csávót a 2 kurvájával" (mert még volt velünk 1 csaj) "ne aggódj téged nem bántunk, csak a szőke kurvát" nekem már 10 méter után elegem lett, lepakoltam és elindultam feléjük hogy fejezzék be, de barátnőm leállított, h nem kell a felesleges balhé... Átértünk a buszmegállóba, várjuk a buszt.. Megszólal a csávó, h tökmind1 mivel mentek, mer megyünk utánnatok.. Aztán a csaj mondja NEKEM, h "had verjem mán meg ász a szőke kúvát, jútenne a víremnek" Na mondom azt próbáld meg.. Megjött a busz, felszálltunk, persze jöttek őkis.
Barátnőm előrement szólni a sofőrnek, h gáz van és csinálhatna vmit.. Addig a elbeszélgettem a csávóval, h még 1 szó és lefejelem... Hátranyúl a zsebébe, h nyakon szúr ha nagy a pofám. Na mondom hajrá, próbáld meg. Nem történt semmi, ugyhogy előrementem csajomékhoz, AZOK persze egyből jöttek utánnunk és jeleztek h leszállnak...
Akkor már hallottam, h a csávó suttogja a 2 csajnak, h "nee,nee én már nem akarok balhé' " ... na mondom akkor most lesz valami..
Leszállás közbe a csávó odaköpött barátnőm felé, a 2 csaj meg megtépte a haját... Fogtam, lebasztam minden cuccomat (gitárt+erősítőt is) és elkaptam a csávó nyakát. Lebasztam a fölre és ütöttem rúgtam a fejét... ~10mp utánfeltűnt h a nővére ott sikitozík mellette, h "haggyad,haggyad, engedd el!" odaléptem, lebasztam a földre, ököllel pofánkúrtam, oldalbarúgtam és visszaszálltam a buszra, mer a 3. már elfutott..
Most szegény barátnőm totál kivan lelkileg, mert ő csak errefele tud hazamenni és fél h megverik... Vélemény?
3 szín kiemelten .
bazdmeg te hülyébb vagy nálam