Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 01:12)
üres szavakkal... hát nem tudom,ha engem elküldenek a random kurva anyámba foshulladékként, az nekem annyira nem tűnik üres szóhalmozásnak lol.
btw mivel én nem vagyok akkora d2 addict,mint mondjuk sondor vagy floodban, én nem úgy intézem el a dolgaimat neten,hogy gyere 1v1 te 1 zerk/nado, hanem a magam módján rendezem le a dolgokat
ha te ekkora rlpro vagy, miert tolod a kocka forumot egesznap?

Quote (Mesh2_returned @ Wed, 27 Aug 2008, 01:18)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BAZDMEG ENNYIRE DE ENNYIRE IDIOTA VALAKI NEM NEM NEMLEHET
erdekes hogy nemtudsz mit mondani.. buta vagy, te tenyleg buta vagy.
Quote (Janou @ Wed, 27 Aug 2008, 01:20)
mostmeg hogyhogy jön a magyarázkodás?
egyébként meg adod a powner áront, kibaszottul nem jön ez össze nekem.
röviden.. az a bajom, hogy ha oltani akartok, oltsatok. amig nem tudtok oltani, ne szenvedjetek vele. ez nem oltas volt, csak egy ovon aluli geciseg. k?
Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 01:20)
naaanananana,nem így volt ez annak idején... nem tudlak szó szerint idézni,de valami ilyesmi volt: a lányok szerint helyes vagyok,itt meg leszarom ti mit gondoltok. Régen egy rl hulladék voltam,de mostmár van rl-em
ha ezt annak idején ugyanígy le tudtad volna írni értelmesen (mint a többi gondolatod),akkor nem lennénk itt
felesleges. probaltam normalis lenni itt is, de mindig csak jott a flame es a sok szar. roviden semmi ertelme, eselye nem volt, hogy emberkent kezeljetek, akarmit tettem.
megigertem normalisan viselkedek, probaltam napokig rendes lenni, de eselytelen volt.