Nincs kedvem mindent osszequotelni, ugyhogy igy siman irok.
Beni: A postodban, ahol emlitetted, hogy en szidom a magyarokat ez igy van. Szidom es par sorral feljebb es vagy lejjebb le is irtad, hogy miert

Mert egy onsajnaltato nepseg, aki utalj a ciganyt, a zsidot, a romant, a szlovakot, stb.. Aztan sir, hogy ot mindenki utalja a nagyvilagban es sir, ha megverik ot szlovakiaban peldaul. Sir, hogy kis, pici gyenge orszag europa kozepen, holott a magyar mentalitas egy alapja az, hogy ott tesz keresztbe a masiknak, ahol tud es ott szivatja ahol tud.
Mennek ki a Kossuth-terre anyazni, faszozni, mert az meg azert nagyon megy nekik. Hogy megkoronazzak az aznapi felfordulast meg ott is maradnak par napig es odaszarnak es hugyoznak. Rongalnak, kukat es autotgyujtanak. Szetveri a Magyar(!) teve szekhazat stb.. es sirnak meg..
Persze en vagyok most a geci, mert ezt kimerem mondani es en vagyok a geci, mert biztos ferditek es en vagyok a getsee, mert en nem utalom a zsidokat es mindjart jon a kontrazas, hogy de hat te is szidtad a ciganyokat. Igy van. Nem is tagadom. Hirtelen felindulasbol mindig beleesek ebbe a hibaba, mert mar parszor loptak meg ciganyok..