d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hehe N1
Prev14567825Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 892.67
Dec 31 2007 10:27pm
Quote (Zayl @ Tue, 1 Jan 2008, 01:15)
Előre jelzem, kommenteket nem olvastam, csak Rici első postját.

Szal az én véleményem az, hogy felejtsd el őket a picsába.
Jó az neked, ha csak azért barátkozik veled, mert fosik, hogy feljelented?
Tomiról nem gondoltam volna, hogy ennyire gerinctelen, dehát az ember tévedhet.
Szerintem Tomihoz azért kötődsz annyira, mert ő volt az első olyan haverod ( direkt nem írok barátot, mert egy barát nem viselkedik így ) aki
megmutatta, hogy mi van a d2n kívül.
Úgyhogy foglalkozz az érettségivel, és találj igazi haverokat.
A részleteket nem tudom, hogy rl-ben ( gondolok itt az osztálytársaidra ) miért nem barátkozol? Nem találsz összhangot velük?
Mikes meg egy segg, de ezt eddig is tudta mindenki, csak te védted. Látod? Ilyen egy haver? huh.gif

egyetértek, annyi különbséggel, hogy az elfelejtés előtt egy feljelentés vagy egyéb módon történő pénzbehajtás jó ötletnek tűnne nekem....és inkább a második (itt jön most az a képbe, hogy gyak. semmi haverod nincs, akikkel elvégeztethetnéd a "piszkos melót" :| erre csak azt tudom mondani, hogy ezt is te basztad el, rici..)
Member
Gold: 0.00
Dec 31 2007 10:33pm
ahh pont tomi volt aki visszaadta a dudum mikor elcsortad, szal en nem mondoltam volna rola h iyet tesz :S

btw nekem is kurva szar volt a szilveszterem, 3kor ertunk oda buliba, ami szar volt szal n/c

ha a penz nem lett meg, akkor mar nem is lesz, ha tudjatok nelkulozni sztem ne jelentsd fel oket hanem felejtsd el

majd delutan msnen mondok meg vmit

Quote (Zayl @ Tue, 1 Jan 2008, 01:15)
Előre jelzem, kommenteket nem olvastam, csak Rici első postját.

Szal az én véleményem az, hogy felejtsd el őket a picsába.
Jó az neked, ha csak azért barátkozik veled, mert fosik, hogy feljelented?
Tomiról nem gondoltam volna, hogy ennyire gerinctelen, dehát az ember tévedhet.
Szerintem Tomihoz azért kötődsz annyira, mert ő volt az első olyan haverod ( direkt nem írok barátot, mert egy barát nem viselkedik így ) aki
megmutatta, hogy mi van a d2n kívül.
Úgyhogy foglalkozz az érettségivel, és találj igazi haverokat.
A részleteket nem tudom, hogy rl-ben ( gondolok itt az osztálytársaidra ) miért nem barátkozol? Nem találsz összhangot velük?
Mikes meg egy segg, de ezt eddig is tudta mindenki, csak te védted. Látod? Ilyen egy haver? huh.gif

nem biztos h az osztayban talal haverokat, en 2.at ismeteltem (egyeb okok miatt^^ akit erdekel az megkerdezni biggrin.gif)
es nehez volt beiileszkedni az uj osztayba, furcsa volt leneztem az uj otarsaim, csak par emberrel talaltam meg a kozos hangot. nem is kedveltek sokan, minden szunetem a regi osztayomban toltottem, ahova 1.ben is nehezen illeszkedtembe

This post was edited by kem on Dec 31 2007 10:37pm
Member
Gold: 1,706.00
Dec 31 2007 11:29pm
Tudod Rici en megismertelek valamilyennek es volt ido amikor birtalak.
Nem tudom mennyire emlekszel de volt ido amikor druidakrol beszelgettunk,odaadtam neked eleted elso 2dru 3tornado 2soc pelt-jet amikor meg total jalalban nyomtad,hogy kiprobalhasd.
Vegig hallgattam az osszeeskuves elmeleted miszerint a cylone armornak is van egy senki altal se ismert "break"-je es ugy gondoltam akkor,hogy ez a srac tenyleg komolyan veszi amit csinal.
Aztan jott a hun1-en a spamm,hogy mindenki szar.
Jott d2jsp-n a spamm,hogy mindenki szar.
Paul benyogte,hogy tulajdonkeppen tmc-zel es,hogy le is loptad.
Jott a 90% warn,multik,fake accok,fake e-dramak etc etc......
Tudom,hogy ezt a postot legutoljara kb nekem szantad de megis:

EZEK UTAN TE MIT VARSZ TEGYUK FEL TOLEM?

hogy hiszek neked?
hogy egyutt erzek?
hogy sajnalni foglak?

Tobb joindulatot ne varj tolem mint amit Te mutattal.

HA EZ AZ EGESZ IGAZ AKKOR SZTEM NOOB VAGY!!! ennyi........
Member
Gold: 1.00
Dec 31 2007 11:39pm
Quote (LaC2A @ Tue, 1 Jan 2008, 00:30)
rici hallgass rám
vrtvel beszéltem miutan elmesélted nekem a sztorit és tudja hogy hogy állok hozzá mostmar
én feljelenteném a gecibe, még agyon is veretném/verném
és a lehetö legszemetebb modon bannék mind3ukkal és mikessel is

ne légy szomoru
készülj az érettségire, jelentsd fel ezt a férget és reméld a legjobbakat

buék (nem csak te vagy otthon, nyugi...)

ennyi
Member
Gold: 145.00
Jan 1 2008 01:39am
rici ennek a fele nem is így volt -.-'
Amikor ma, azaz tegnap felhívtál, buliba voltam, elmondtam neked mit kéne csibnélnod, h ne gép elött szilveszterezz, és kb egyik füleden be a másikon ki, és állandóan azzal jöttél h nem jöhetnél-e el, mindig aztmondtam h nem, mivel kb azt se tudtam h hol vagyok, és a házigazda se látna szívesen. Ezekután felhívtál még 2x, ugyanezeket kérdezted, ugyanezeket válaszoltam, és amikor 3xis felhívtál AKKOR KEZDTEM ÜVÖLTENI! ( meg kicsit be is voltam baszva )
Rici végig segíteni próbáltam, tudom h a feljelentésből nemsok minden lenne, beszéltem egy jogásszal. Ezt is tudattam veled, és ezek után is próbáltam segíteni, csak amikor jöttél a faszságaiddal, hogy semmit nem segítek, sehova nem viszek, és kb ezt minden héten elsírtad nekem. Kurvasokmindent mondtam le miattad, és nem azért, mert fostam a feljelentésről, hisz tudom mi lenne a vége, és kb te járnál rosszabbul... Elvittelek pókerezni, számtalanszor piáltunk, csomó embernek mutattalak be, rávettelek h táncolj goán, ezenkívül még csomó helyre vittelek el... Jól érezted magad, és csomószor volt h én is, amíg felnem hoztad ezt az egész storyt -.-'
Kurvára nem vagyok gerinctelen szar ember, azért próbálok segíteni... bevallom az elején azért, mert paráztam a feljelentéstől, de miután beszéltem a jogásszal világossá vált minden. És érdekes mód ezután is segítettem ( PRÓBÁLTAM )
Számtalan tanácsot adtam neked, elmagyaráztam csomó mindent, és általába csak a hülyeség maradt meg az agyadban, és a hasznos tanácsok amiket ha betartanál, tényleg megváltozhatna az életed, na azok kb 1ik füleden be, másikon ki... Kicsit elegem van abból, hogy próbálok segíteni, de kb semmi hasznosat nem tartasz be/jegyzel meg.
Rengeteg dolgot lemondtam miattad, rengetegszer foglalkoztam veled, lemondtam pl bnőmmel,haverjaimmal talit, miattad fejeztem be kondit, mert mindig ahelyett taliztunk... és nem kicsit esik rosszul amikor minden héten a fejemhezvágtad, hogy kurvára nem csinálok semmit és h nem próbálok segíteni.
Nekem mind1 mit csinálsz ezután Rici, de valahogy én is azt akarom a szívem mélyén, hogy felejtsd el Gábort és engem, mert kb elég volt a sok hívogatásból, basztatásból, az állandó kérdéseiddel amikre 50x megkaptad a válaszokat. Régen azért tiltottalak, mert nem volt olyan nap, hogy nem kaptam 20-30 nem fogadott hívást, 3-4sms-t, és állandó PM áradatot iwiwre és jspre -.-' és ÁLLANDÓAN ugyanazt mondogattad, kédezgetted, és kicsit elegünk lett belőled, főleg, hogy Gábort az ismerősein keresztül is basztattad, és megfenyegetted ELÉG DURVÁN az 1etlen olyan embert akit nagyon szeret és számít neki... a barátnőjét... az állandó fenyegetésekkel, hogy veszel egy 9mm-est, megkeresed és fejbelövöd...

Gondolkodj el Rici, és máskor ne úgy vázold fel a történetet, ahogy azt te látod, hanem úgy, ahogy az valójában történt mad.gif

na mentem aludni, nagyon durván fáj a fejem és álmos vagyok Oo

/e btw itt kb senki se ismeri a teljes történetet, szóval innentől higyjetek amit akartok, hidegen hagy.
[x] 4
És fogadd meg a többiek tanácsát... nem ránk van szükséged, hanem igazi barátokra, mert mi sosem lehetünk azok számodra.

Quote (hedgehogsword @ Tue, 1 Jan 2008, 01:26)
undoritoan parasztok voltak.

vouch

Quote (dihep @ Tue, 1 Jan 2008, 01:37)
Mindig is tudtam hogy ez a tomi egy faszcsira
Az a legszanalmasabb hogy o rl pronak tartja magat, lop csal hazudik es meg o van felhaborodva ^^
Rici neked azt javaslom hogy ami bizonyitekod van, szedd ossze, jelentsd fel ezt a 3 gecit, be kell perelni aztan majd a targyalason megmutathatja mekkora rl rulor biggrin.gif

[x] jelentsd fel oket

Es ahogy Laca mondta most az erettsegire keszulj, szarj mindenre mert ez jelenleg fontosabb.

azért ez ENYHÉN túlzás -.-'

Quote (ang3l @ Tue, 1 Jan 2008, 02:51)
Mikor arrol volt szo korabbi topicokban, hogy Mikes mekkora szanalom, te csak vedted ot.
Ha egy ember meglopna engem vagy valami csaladtagom, soha nem baratkoznek vele.

Ideje lenne olyan baratokat keresned, akik igazi barataid is tudnanak lenni. Akar neten, akar osztalybol, stb...

Nah, szal: A barataiddal viselkedj baratkent es ne kezd el duelekkel baszogatni...

1. Keress uj vagy keress fel regi baratokat, akiket eselyesnek erzel igazi baratnak.
2. A feljelentes ugyben... ha jobban erezned magad, ha megkapnak a nekik jarot, hat jelentsd fel oket, de, ha megteszed, ha nem, felejtsd el oket, mert ok sose voltak igazi barataid, csak kihasznalatak. (Az itt leirtak alapjan tudok erre kovetkeztetni.)

BUEK neked is Rici, es bocs, hogy bunko voltam chaten (ami nem is esett volna rosszul, ha meg mindig "alomvilagban" elnel).

Valtoztass magadon, es keress igazi baratokat!

ismét vouch

btw a pénzt vissza akartuk küldeni, csak a végén az lett az egészből, h az összes pénz dalmihoz került Oo, és ezért is fogtuk rá az egészet.
és az itteniek a körülményeket sem ismerik, azt se tudják mivolt a rendőrségen, azt se tudják mikvoltak a talikon, valójában semmit nem tudnak... ha ismerné mindenkit a storyt teljesen részletesen, akkor nemkevesen lennének akik tudnák h nem vagyok akkora gerinctelen fasz, és nem vagyok valójában olyan ember, aki TELJESEN TUDATÁNÁL ilyet csinálna. Életemben nem loptam(kivéve .... ), nem is fogok soha a kibebaszott életben.
jo8, mármint reggelt.

This post was edited by David_ibolykane on Jan 1 2008 01:54am
Member
Gold: 7,149.00
Jan 1 2008 02:36am
Quote (David_ibolykane @ Tue, 1 Jan 2008, 08:39)
hanem igazi barátokra, mert mi sosem lehetünk azok számodra.

Te se vagy semmi alak. Én részmről 3 embert ismertem meg bnetről akikre az életemet is rábíznám gondolkodás nélkül...

Quote (David_ibolykane @ Tue, 1 Jan 2008, 08:39)
rici ennek a fele nem is így volt -.-'

hát lol XD így kezdeni a magyarazkodast? pff, ovodasok szoktak így kezdeni, leginkabb akkor ha nem mondanak igazat biggrin.gif de nvm.

This post was edited by hedgehogsword on Jan 1 2008 02:36am
Member
Gold: 116.11
Jan 1 2008 02:56am
Most döntöttem el, hogy könyvet írok rólad Rici. Csak ahhoz, hogy ezt megírjam, ahhoz happy end kéne és 180k HUF. És egyik sincs, sajnálom.
Member
Gold: Locked
Jan 1 2008 03:02am
A véleményem kb semmit nem számít, de jól esik spammolni.
Sztem alapvetően értelmes gyerek vagy; gondokkal - mint mindannyian.

/Az e-drama rész meg ilyenek nem érdekelnek./

Ne baszd el itt az életed fake-friendekkel, msn-barátságokkal, d2vel.

Próbálj tanulni, gondolj a jövőre és inkább rl barátságokat köss.

Ennyi, cu.
Member
Gold: 0.70
Jan 1 2008 03:34am
Ahogy a többiek leírták, kezdj el barátkozni osztálytársaiddal, tanulj, néha menj el bulizni. Ha elmész sportolni is akkor még ott is tudsz barátkozni...

Nekem jó volt a szilveszterem ^^
Banned
Gold: 0.02
Warn: 40%
Jan 1 2008 04:10am
ha jol ertem a sztorit, akkor jelentsd fel oket
180k azert nem apropenz.

Quote (Bazsa7 @ Tue, Jan 1 2008, 10:34am)
Ahogy a többiek leírták, kezdj el barátkozni osztálytársaiddal, tanulj, néha menj el bulizni. Ha elmész sportolni is akkor még ott is tudsz barátkozni...

Nekem jó volt a szilveszterem ^^

vouch smile.gif

This post was edited by T4L_K1 on Jan 1 2008 04:11am
Go Back To Magyar Topic List
Prev14567825Next
Closed New Topic New Poll