d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Baalrunozás > avagy mit illik és mit nem :)
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 496.00
Aug 29 2007 05:11pm
Quote (TheStriker @ Wed, 29 Aug 2007, 21:57)
Ya guy that was actually really fucking funny...

nem vitzbol, jol all a dolgokhoz biggrin.gif tetszik happy.gif
Retired Moderator
Gold: 1,486.07
Trader: Trusted
Sep 1 2007 02:00am
Quote (ExTazzZy @ Wed, 29 Aug 2007, 23:06)

az hogy valaki pvm kocka es arra hajt hogy 1. legyen es lathassa a sok-sok ember hogy "igen megcsinaltma 1. vagyok es budos kocka" valaki csak mondjuk 91 ig mert tovabb se turelme, se segge, se idegzete es alig varja hogy pvpt tolhasson.. doncsd el meik kozt vagy smile.gif en a pvp fele hajlok^^ soha nem lattam ertelmet miert kell 99nek lenni, soha nem ertettem valaki hogy birja idegileg ugyanazt egynap tobb szazszor akar ezerszer megcsinalni? baalrunrol beszelek..

btw kurvajo a siged biggrin.gif

Hát én akkor a büdös kockák között vagyok, mivel rühellem a pvp-t. wink.gif Én pvmer vagyok, ennyi. smile.gif Nekem nem unalmas, ha haverokkal
brezek, neked meg az. smile.gif Én meg a pvp-nek nem látom értelmét. De miért is lennék nagyobb kocka csak mert brezek? Mert nektek unalmas?
Akkor már nekem nem lehet jó? huh.gif Ezt sose fogom megérteni, de sebaj.
Member
Gold: 0.00
Sep 1 2007 03:09am
Quote (Zayl @ Sat, 1 Sep 2007, 08:00)
Hát én akkor a büdös kockák között vagyok, mivel rühellem a pvp-t. wink.gif Én pvmer vagyok, ennyi. smile.gif Nekem nem unalmas, ha haverokkal
brezek, neked meg az. smile.gif Én meg a pvp-nek nem látom értelmét. De miért is lennék nagyobb kocka csak mert brezek? Mert nektek unalmas?

azert kell 99nek lenni mert 91 99 E/S soso kozt van kul mannaba
nekem sem volt unalmas a br ha haverokkal toltam ennyi
pvp meg unalmasabb foleg mikor a majdnem oerf dudumat mele ellen oltozve 3 trap meg tudja olni es mindjak h owned kk^^
Member
Gold: 496.00
Sep 1 2007 03:17am
Quote (Zayl @ Sat, 1 Sep 2007, 07:00)

neeeem loool >.< nemattol kocka vki mert pvm, attol mert egesznap csak runol es baszik a vilagra csak h ENLEGYEKAZELSO99ESKOCKA alapon.. en mar olyan szinten unom a baalrunt hogy a hammeremmel inkabb CSt runolom baalrun gamebe xD 7en ott enmeg CSben xD minden exp drop a zenyim smile.gif szal en napi 20-40 br utan kidoltem, mentem valami mast csinalni gepet is kinyomtam olyan szinten elment a kedvem.. fogtam bikeot tekertem kifele.. biggrin.gif

Quote (kem @ Sat, 1 Sep 2007, 08:09)
azert kell 99nek lenni mert 91 99 E/S soso kozt van kul mannaba
nekem sem volt unalmas a br ha haverokkal toltam ennyi
pvp meg unalmasabb foleg mikor a majdnem oerf dudumat mele ellen oltozve 3 trap meg tudja olni es mindjak h owned kk^^

ele du sux.

~
Quote (bLmsTR @ Wed, 29 Aug 2007, 20:10)
azt birom amikor haver mondja, hogy 84-89ig csak licselt brben, nekem ha ölök is kínszenvedés a br 84-89ig nem, hogy 99ig brezzek
vagy 10 hónap alatt lett 94es hammere, asszem ebből látszik, hogy nem baszakodtam vele a brekkel... -.-
btw
alapjáraton az a hammer ap enire épült aztán a str charmokból ki lett szedve és life charmok+pc skillerek és alig eltt emg a duskhoz az elég str :DDD

en firesosom 90es, de veletlen raktam kurva armorra tehat kezdhetem ujra.. gg biggrin.gif

This post was edited by ExTazzZy on Sep 1 2007 03:19am
Retired Moderator
Gold: 1,486.07
Trader: Trusted
Sep 1 2007 04:28am
Nekem eddig egy 99es karim volt előző ladder végén csináltam meg. biggrin.gif 2 nappal reset előtt. happy.gif Rám is azt mondták azok akik nem ismertek biztos
nagy kocka vagyok... Közben meg kb októberben kezdtem a sosomat, szal ha kiszámolod 9 hónap alatt csináltam meg. smile.gif
Az, hogy valakinek az a célja, hogy elsők közt legyen 99es ( ha lett volna rá időm én is megpróbáltam volna ) csak egy bizonyítási vágy. Szerintem
nem ebből kell elitélni valakit, hogy mennyire van élete és mennyire nincs. smile.gif
Amúgy pvp-t leginkább azért utálom, mert ha idegenek ellen megyek és pl leöl, akkor rögtön lefikáz. ^^ És azt nem szeretem.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 13 2007 07:09am
Én ehez azt fűzném hozzá hogy mind2 őnek megvan a maga feelingje. Szerintem
Br = olyan ez mint a legózás addig jó érzés amig csinálod amig építed amikor kész már nem olyan jó! smile.gif
1 jó br ben haverokkal akikben bizol dumaltok elvagytok repül az idő és jön az exp és közbe néha még pottyan is valami tongue.gif
És ha már haverokkal br-ezel akikröl tood hogy megbizhatok nem kell felni pk-tól...
A duel-nek is megvan a feelingje 1v7 be ownolni tongue.gif.
Bár sztem a duelt is sok minden tönkreteszi. legjobban azt rühellem
amikor jön 1 csicska absorber akit mondjuk a sosoddal nem tudsz leölni
mert ugy jön hogy rising hotspur 2dwarf 4rubyed shield:) smile.gif smile.gif és veri a nyálát hogy miért nem tood megölni. Na igen ez a szánalom.
1szerű a megoldás kell még1 duell kari tongue.gif behozol 1 nem elemental damos karit biggrin.gif smitert v. 1 hammert v. 1 ele drut és szétbaszod a száját biggrin.gif

This post was edited by Ant_Bubble on Nov 13 2007 07:11am
Member
Gold: 1.00
Nov 13 2007 07:40am
Quote (Ant_Bubble @ Tue, 13 Nov 2007, 14:09)
Én ehez azt fűzném hozzá hogy mind2 őnek megvan a maga feelingje. Szerintem
Br = olyan ez mint a legózás addig jó érzés amig csinálod amig építed amikor kész már nem olyan jó! smile.gif
1 jó br ben haverokkal akikben bizol dumaltok elvagytok repül az idő és jön az exp és közbe néha még pottyan is valami tongue.gif
És ha már haverokkal br-ezel akikröl tood hogy megbizhatok nem kell felni pk-tól...
A duel-nek is megvan a feelingje 1v7 be ownolni tongue.gif.
Bár sztem a duelt is sok minden tönkreteszi. legjobban azt rühellem
amikor jön 1 csicska absorber akit mondjuk a sosoddal nem tudsz leölni
mert ugy jön hogy rising hotspur 2dwarf 4rubyed shield:) smile.gif smile.gif és veri a nyálát hogy miért nem tood megölni. Na igen ez a szánalom.
1szerű a megoldás kell még1 duell kari tongue.gif behozol 1 nem elemental damos karit biggrin.gif  smitert v. 1 hammert v. 1 ele drut és szétbaszod a száját biggrin.gif

jah az a kockulas addig feeling amig tolod, nekem "csak" 98 voilt a legnagyobb karim, bar en lehet mas kocka kategoria vok mert en csak egyedul breztem vegig xD
aztan azt tok jo volt csinalni meg minden, de nem tudnam megegyszer vegig csinalni, nem tudom mi hajtott...
de akkor egy nap 100+ esetleg 200+ br lol? siman...
most 10 utan kell piheno felora szunet es a harmadik 10es utan nem tudok ranezni ket napig xD

This post was edited by CyberPunk666 on Nov 13 2007 07:41am
Member
Nov 13 2007 08:08am
elozo 97assam nlbe atment, expired, mivel joideig leleptem d2rol.
most nyomom ujra 99ig.
mellesleg mivel nincs idom pl munka miatt, ezert str bugged kari ondallal, igy kevesebbet kell runolnom es hamarabb megvan a lvl. persze nem nagyoktol csorom el az xpt hanem ilyen noobrunokba maszkalok mindig. lvl7x-8x-es kariknak meg az 5x minusz exp nemsok.
97nel mar ugyis mindenki engedi az ondalt mert highlvl.
legalabbis amikbe vagyok ott engedelyezett.
lefogadom most fog jonni a beugatas h ondal nOOB, de ez van. nincs idom br-ra es inkabb jatszanek mint baalrunba kockuljak.
tavaly meg normalisan nyomtam. hat jo sok ido volt highre nyomni a karit :S

This post was edited by Mortisha on Nov 13 2007 08:09am
Member
Nov 13 2007 08:12am
Quote (Mortisha @ Tue, 13 Nov 2007, 15:08)
elozo 97assam nlbe atment, expired, mivel joideig leleptem d2rol.
most nyomom ujra 99ig.
mellesleg mivel nincs idom pl munka miatt, ezert str bugged kari ondallal, igy kevesebbet kell runolnom es hamarabb megvan a lvl. persze nem nagyoktol csorom el az xpt hanem ilyen noobrunokba maszkalok mindig. lvl7x-8x-es kariknak meg az 5x minusz exp nemsok.
97nel mar ugyis mindenki engedi az ondalt mert highlvl.
legalabbis amikbe vagyok ott engedelyezett.
lefogadom most fog jonni a beugatas h ondal nOOB, de ez van. nincs idom br-ra es inkabb jatszanek mint baalrunba kockuljak.
tavaly meg normalisan nyomtam. hat jo sok ido volt highre nyomni a karit :S

ondal csak akkor ad xpt ha te olsz
es nem lop el semmit a tobbiektol... az elosztas a karilvlektol fugg

This post was edited by CyberPunk666 on Nov 13 2007 08:12am
Member
Gold: 37,930.00
Nov 13 2007 08:16am
Quote (CyberPunk666 @ Tue, 13 Nov 2007, 15:12)
ondal csak akkor ad xpt ha te olsz
es nem lop el semmit a tobbiektol... az elosztas a karilvlektol fugg

ja meg szerinte fc fb is létezik xDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev145678Next
Add Reply New Topic New Poll