Quote (llllllllllll @ Sep 27 2015 11:22am)
Kedvenc embertipusom
kibaszott tl;dr post következikÉn totál ki vagyok tőle bukva. Egyrészt átváltott megélhetési ezoterikusba és mindenféle "gyere és mondd el nekem a bánatodat jó pénzért" szolgáltatásokat kínál a neten, az elkeseredett 50-es műkörmös nők meg rohannak lájkolni minden coelho ídézetét .... másrészt úgy tolja ezt a békés-jóságos-bölcselkedő zen buddhista stílust, hogy közben erősen kifigyel az agresszió meg frusztráltság a bejegyzései mögül.
Kedves - bár agyi fogyatékkal élő - szeretett ismerőseimnek...
Szeretettel... Tényleg...
Másként mondom. Azoknak, akiknek bármilyen "megdönthetetlen igazuk" van a migráns/menekült kérdésben...
... és csak egy segítő kérdés...:
Biztos azt látod ami VAN, vagy azt látod, amit látni akarsz a sok végletességbe eső posztban...?
Biztos, hogy a dolog fekete, vagy fehér...?
Nem...? Akkor meg inkább figyelj, mert a LÉNYEG mindig a nagy látványos cirkuszok mögött szokott lenni... Figyelj, mert szerintem a dolgok mögött van/lesz még valami, és mi nagyon meg fogunk szeppenni...
Ne légy barom...! Tanuld már meg, hogy ahogy a TV, a sajtó és minden média ÚGY A FB is egy olyan hely, amit felhasználnak arra, hogy ne azt lásd, ami VAN és fizetett csoportok szerkesztik és terjesztik a megvágott fotókat és videókat a legjobb szövegekkel. Te meg megeszed mind a két oldalt - vagy ezt, vagy azt.
Inkább figyelj... Figyeld, ahogy hergelik az embereket és figyeld, ahogy mindenki beleesik egyik vagy másik oldal birkavermébe...
Figyeld, ahogy oda teszik a lakosság agyát, ahová akarják...
Figyeld, ahogy téged is...
Szeretettel köszönve
<3
_/\_
Ez a jel (_/\_) pedig összetett kéz és meghajlás nála. Elmaradhatatlan bármelyik post mögül. A másik kötelező elem a ne mondjuk semmi konkrétat, csak csináljuk úgy, mintha mi mindent tudnánk és a többiek mind hülyék lennének.
De tényleg. Erről a csávóról egy évig tudnék a modoros blogra bejegyzéseket írni.
Voltunk együtt egy 8 hónapos önkéntes mentős tanfolyamon, amit kb azért csinált meg, hogy után azzal szédítse a búvárkodni vágyókat, hogy ő mindentudó tapasztalt mentős és ezért nála kell megcsinálni a rescue meg elsősegélynyújtó és hasonló tanfolyamokat.
A tanfolyam végén így írt körbe a búvár csoportban.
Sikeres vizsgám. Mindenki megünnepelheti velem azt, hogy egy év szorgalmas küzdelem után kb. 100-120 főből – a fene emlékszik pontosan – minden vizsgámat teljesítve bekerültem a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 6 kiválasztott mentőápolója közé úgy, hogy jelentős mennyiségű orvostanhallgató is volt az indulók között… kb. a harmada… J Úgyhogy mentős papírom van, és nem félek használni!!! Reszkessetek!!! J ha görbére sikerül a buli, bárkinek csinálok egy véna vagy légút biztosítást… kanállal… J
Ennek kb minden mondatában három szándékos hazugság van.
Iszonyatos.