Quote (Cpt_Ghost @ 24 May 2015 22:35)
en nem allitom magamrol, hogy mindent magamnak koszonhetek, de egyelore nem is vagyok sikeres uzletember vagy akarmi
en csak azt mondom, ha valaki nagyon akar, akkor azert az emberek nagytobbsegenek azert meg van adva lehetosege ahhoz (magyarorszagon legalabbis), hogy megcsinalja a maga szerencsejet, elhiszem, hogy a putribol csillagaszati eselyek kellenek ahhoz, hogy falaki befusson, de arra is lattunk mar peldat es meglehet csinalni
engem csak ez a pure irigyseg zavar kurvara a legtobb emberben, hogy lol gazdag, csak szerencseje van
amikor ez nem igaz, mert kurva sok munka es tehetseg es ambicio kell azert, ami a legtobb ilyen jellyhater nyomorekban kurvara nincs meg, csak a pofaja nagy, kozben meg egy buta kreten
Érdekes kérdés az ok-okozat.
Én ismerek olyat, aki ezer különtanár mellett is jóindulattal ment át a matek érettségin, (gondolom a szülők kifizették). Mellette meg Amerikába megy egyetemre, mert a szülei kifizették.
Nem arról van szó, hogy nem lehet megcsinálni lentről. Csak a belépőszint nagyon más.
Ahhoz hogy lentről legyen normális diplomád, normális eredménnyel, ahhoz jónak kell lenned. Egy jómódú családban pedig még közepesnek sem.
Csak annyit próbálj ki, hogy mennyire menne neked a suli mondjuk heti 20 óra munka mellett. Ami vegetálásra elég pénzt ad csak és a hátrányoknak csak egy része, amivel egy csóró szembesül.
hidd el, hogy azoknak a nagy TÖBBSÉGE!!! kiesne az egyetemről, akiknek azt most a szülő finanszírozza, ha heti 20 órában dolgoznia kellene.
Na most csak úgy mondom mellékesen, hogy például az asszony már a középiskola mellett (végig) is dolgozott heti 20-25 órát, és nem csak a buli miatt, hanem mert adnia kellett haza pénzt.
Kurvára fogalmad nincs, hogy milyen lentről jönni. Semmi elképzelésed sincs.
This post was edited by CyberPunk666 on May 24 2015 02:42pm