d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1496497498499500705Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Aug 29 2017 03:40pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 Aug 2017 21:14)
Simán életveszélyes tud lenni egy telefon nyomkodó idióta 5 km/h-val, ha egy motoros (kresz szerint szabályosan) előzi a dugóban, a hülye meg szépen kigurul elé az utolsó pillanatban, mert a telefont basztatja.
Nagyon lehet látni mikor megyek a sorok között, hogy ki az aki vezet és ki az aki a telefont basztatja.
Motoron nagyon ajánlott defenzíven vezetni és mindig fel kell mérni ki mellett mész el és bizony egész más, mint amikor mögé ragadva araszolsz kocsival,
mert itt neked az is számít, hogy mit kóricál a vonalon belül vonaltól-vonalig és néha ezt hirtelen teszi, mert a telefonból fenézve rájön a hülye, hogy mindjárt a szalagkorlátnak/padkának/oszlopnak...stb megy, kirántja a kormányt,
nem durván, pont csak annyira, hogy megöl egy motorost, ehhez 30 centi bőven elég.

Amúgy meg a sok gyökér nem is tudja, hogy a sávján belül is kötelező jobbra tartás van és tilos vonaltól vonalig cikázni, mint valami retardált.

Szóval az öttel haladó telefonnyomkodásod az igenis életveszélyes csak eddig mázlid volt és nem öltél meg senkit.
Pont az ilyen hülyék miatt veszélyes motorozni, mert fel sem fogja, hogy a közlekedés hogyan működik és azt hiszi, hogy 5-tel gurulva lehet telefon basztatni.

Tudod mikor lehet a dugóban biztonságosan nyomkodni azt a szar? Amikor pontosan nullával haladsz és kurvára egyhelyben állsz. Akkor lehet nyomkodni.

szerintem meg a beláthatatlan kanyarban százötvennel előző idióta állatok, meg a kibaszott sávokat meg közlekedési táblákat meg általában a kreszt nem ismerő idióták miatt veszélyes úgy általában az utakon lenni
nem kell ehhez telefon se, hogy halál félelmem legyen negyed óránként amikor nem üres úton vezetek
Member
Gold: 0.92
Aug 29 2017 03:42pm
Quote (Karan2_Returned @ Aug 29 2017 08:57pm)
Munkatarsam is lesantult fel labra meg fajdalomcsillapiton el egy motorbaleset ota, rossz ranezni is.

szomszéd 40evig motorozott majd baleset es derektol lefelé béna lett
barátom apukája ~55evesen 20ev exppel random nem kapott elsőbbséget,(kanyarodott éppen) es belehalt
masik ismerősöm megúszta combcsonttoressel, neki annyi volt hogy kifutott asszem egy kutya elé

Szép dolog a motorozás, de kb egyenlő azzal h neked ennyi eleg volt az életből es jöhet az éc, idő kérdése
Member
Aug 29 2017 03:44pm
Quote (rapiddani @ 29 Aug 2017 23:42)
szomszéd 40evig motorozott majd baleset es derektol lefelé béna lett
barátom apukája ~55evesen 20ev exppel random nem kapott elsőbbséget,(kanyarodott éppen) es belehalt
masik ismerősöm megúszta combcsonttoressel, neki annyi volt hogy kifutott asszem egy kutya elé

Szép dolog a motorozás, de kb egyenlő azzal h neked ennyi eleg volt az életből es jöhet az éc, idő kérdése

+
meg altalaban hulye a motorosok fele is egyebkent
en szoktam vigyazni a motorosokra, hogy direkt le is huzodok, h had menjen, de nemelyk olyan szinten nem akar elni, hogy az vmi hihetetlen
meg amikor a motoros nem ismeri a kreszt es meg o van felhaborodva, amikor a sebesseghatar ketszeresevel megy amugyis
Member
Gold: 0.92
Aug 29 2017 03:52pm
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 29 2017 09:44pm)
+
meg altalaban hulye a motorosok fele is egyebkent
en szoktam vigyazni a motorosokra, hogy direkt le is huzodok, h had menjen, de nemelyk olyan szinten nem akar elni, hogy az vmi hihetetlen
meg amikor a motoros nem ismeri a kreszt es meg o van felhaborodva, amikor a sebesseghatar ketszeresevel megy amugyis

en személy szerint eleg sokat vezetek hosszabb tavokon, biciklis nyomorultak sokkal nagyobb probléma a városokban mert azoknak aztán végképp semmi közük a világhoz (kedvencem amikor bemegy a 4savos arkadi körforgalomba a közepébe), motoros azért félti az eletet, nekem semmi gondom nem szokott lenni velük, sőt amennyire tőlem telik vigyázok is rájuk mert várják őket haza, de ettől függetlenül ez kibaszott veszélyes módja a közlekedésnek es nettó öngyilkosság imo
Member
Gold: 14,756.31
Aug 29 2017 04:39pm
az elmult evekben intenziven varosi motoros es autos tapasztalatot szereztem, en a bringasoktol tartok a legjobban, azok a legkiszamithatatlanabbak
lehet elfogult vagyok de motorostarsaim kozt keves balfasz van
volan mogott meg az oregekkel es elkenyeztetett miss picsakkal van rossz tapasztalatom, balfaszok es szinten kiszamithatatlanok, egyertelmuen veszelyesek
sajnos ritkan osszefutok rosszindulatu taplo ferfisoforokkel is, amikor direkt a pofamba fekeznek feltetelezhetoen azert mert szerintuk nem megfelelo kovetesi tavolsagot tartok (epp elozeshez felzarkozom etc), az a leggusztustalanabb dolog amit emberfia autoval tehet, ezek az agressziv ciganyfajzatok tulnyomoreszt, kreszt messzirol sem ismerik, de ok akarnak a leghangosabban megverni ha ugy erzik nekik volt elsobbseguk/igazuk, ez az egyik kedvencem amikor nekem van elsobbsegem adott forgalmi szituacioban, latom h nemvagja a dolgot lefekezek elengedem, es meg o ugat be
szoktam szaguldozni estenkent, amikor gyer a forgalom, nappal nem jellemzo, tehat nem szabalytisztelo vagyok, hanem inkabb arra figyelek h mast ne akadalyozzak/veszelyeztessek

This post was edited by bamboo on Aug 29 2017 04:40pm
Member
Aug 29 2017 04:48pm
Quote (rapiddani @ 29 Aug 2017 23:52)
en személy szerint eleg sokat vezetek hosszabb tavokon, biciklis nyomorultak sokkal nagyobb probléma a városokban mert azoknak aztán végképp semmi közük a világhoz (kedvencem amikor bemegy a 4savos arkadi körforgalomba a közepébe), motoros azért félti az eletet, nekem semmi gondom nem szokott lenni velük, sőt amennyire tőlem telik vigyázok is rájuk mert várják őket haza, de ettől függetlenül ez kibaszott veszélyes módja a közlekedésnek es nettó öngyilkosság imo

a biciklisek
igen a biciklisek, hogy is felejthettem le őket a listáról
isten bassza meg amikor méteres szlalomokat tol az út közepén, majd lekanyarodik BALRA és kanyarodás közben teszi ki a kezét csak amikor már ment egy métert befele
Member
Gold: 6,373.20
Aug 29 2017 04:52pm
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 29 2017 11:48pm)
a biciklisek
igen a biciklisek, hogy is felejthettem le őket a listáról
isten bassza meg amikor méteres szlalomokat tol az út közepén, majd lekanyarodik BALRA és kanyarodás közben teszi ki a kezét csak amikor már ment egy métert befele

itt van a szemem előtt :dd
szerintem ez már mindenkivel megtörtént
Member
Gold: 0.00
Aug 30 2017 02:17am
biciklis futár ütközik motorssal = wet dream
Member
Gold: 5,302.77
Aug 30 2017 02:18am
Quote (BOSCH_CEO @ Aug 30 2017 09:17am)
biciklis futár ütközik motorssal = wet dream

B)