d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev14944954964974981141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Apr 1 2014 11:18am
Quote (bajcli @ 1 Apr 2014 15:28)
meg spoiler

igazabol igy belegondolva lehet, hogy pont azert tunik kurva szarnak ez a befejezes, mert az utolso reszekben ossze-vissza ugraltak az idoben es osszecsaptak tizeniksz ev esemenyeit

igy azt most 9 evadon at vezettek fel, mennyire hianyzik tednek egy no, meg 1 evadon at, hogy ez a csaj mennyire tokeletes neki, meg mennyire szerelmes lesz bele etc

azt meg, hogy meghal es mi tortenik, amig kiheveri, meg hogy viseli, arrol meg igy semmi szo nincs, egybol ugranak az "eletem szerelme-gyermekeim anyja" bazisrol a "szedd fol robin nenit for no reason"-re

kivancsi vagyok amugy, mennyi ideig leszek eksuli irl ideges emiatt a szar miatt :D

nemtudom hogy voltál képes ennyi ideig nézni azt a fost, de ahogy olvasom még csak meg se érte
Member
Gold: 39,210.00
Apr 1 2014 11:19am
hát faszom, irtam volna egy elég hossz tldr-t, de hál istennek bajcli megmentett ettől.

EZ azért még belefér

daghdhs frhedhgerdhjwegadefrhergztwhEDRG
Member
Gold: 4,391.00
Apr 1 2014 11:35am
Quote (sylke @ 1 Apr 2014 19:18)
nemtudom hogy voltál képes ennyi ideig nézni azt a fost, de ahogy olvasom még csak meg se érte

en szerettem

annyira nyilvan nem, mint az elso par evadot, de mar csak azok miatt is vegigneztem

meg szerintem azert elegge nem tbbt szint, alapbol mas mufaj, himym ilyen romantikus dramedy, tbbt meg ilyen szeszelyes evszakok bohozatok egymas utan

himymnek azert tobb jo pillanata volt

/e tudom, buzis, de vallalom

uzleteljen vele mindenki

This post was edited by bajcli on Apr 1 2014 11:36am
Member
Apr 1 2014 11:37am
Quote (bajcli @ 1 Apr 2014 19:35)
en szerettem

annyira nyilvan nem, mint az elso par evadot, de mar csak azok miatt is vegigneztem

meg szerintem azert elegge nem tbbt szint, alapbol mas mufaj, himym ilyen romantikus dramedy, tbbt meg ilyen szeszelyes evszakok bohozatok egymas utan

himymnek azert tobb jo pillanata volt

én is mindkettöt szerettem az elsö ~2-3 évadban, de utána csak egyre szarabb lett mind2 :c
de azér tbbt-t jobban sajnáltam
Member
Apr 1 2014 11:52am
Quote (sylke @ 1 Apr 2014 18:37)
én is mindkettöt szerettem az elsö ~2-3 évadban, de utána csak egyre szarabb lett mind2 :c
de azér tbbt-t jobban sajnáltam

legalabb 3 évad lesz még belőle és a föszereplök a legjobban kereső TVsek asszem
Member
Apr 1 2014 11:54am
Quote (qkatz @ 1 Apr 2014 19:52)
legalabb 3 évad lesz még belőle és a föszereplök a legjobban kereső TVsek asszem

és ezzel most mit kezdjek
Member
Apr 1 2014 11:55am
Quote (sylke @ 1 Apr 2014 18:54)
és ezzel most mit kezdjek

random fact of the day
Member
Gold: 5,390.00
Apr 1 2014 01:32pm
spoiler

Szerintem azert ez lett a vege, mert az egesznek az volt a lenyege, hogy vegulis ted es robin csak egymasnak lettek rendelve, es ok vegig ugy gondoltak, hogy ez lesz majd a nagy csattano a vegen, csak igy, hogy szarra nyujtottak szenvedtettek ezt a sorozatot mar a negyedik evadtol kezdve, es a kurvara eroltetett szovicceken kivul mar semmi nem volt az egeszben, kurvara ult a slussz poen, es mar mindenki azt akarta, hogy csak gyorsan zarjak mar rovidre, mintha elaltatnal egy doglodo kutyat.

Ha meg csinaltak volna 7 evadot, ilyen how i dated your mother cimmel, es a vegen ez lett volna, hogy csak osszejon robinnal, akkor azt mondom okj, senkiben nem marad semmi hianyerzet, csak mar annyira lapos szenvedos unalmas, es kicsit sem vicces volt az egesz, hogy senki nem nezte volna, arrol nem is beszelve, hogy szerintem mar a szineszek gazsija is az egekbe ugrott a vegere.

tl;dr mar annyira rossz volt a sorozat a vegere, hogy nem tudtak volna olyan befejezest irni a storynak amivel az enberben nem marad egy kid rossz erzes.
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2014 05:58pm
Na megnéztem én is a how i metet, spoiler.

Igazából amit bajcli írt arra egy nagy vouch.
Ettől függetlenül kiadom magamból amitől nekem ilyen wtf lett ez az egész.

Ez az évad iszonyat sok mindenről szólt, amiknek olyan gyorsan szembement ez az utolsó 2 rész, hogy aztakurva.
Robin-Barney így 20 perc alatt kibaszottul eltűnt a semmibe, összeházasodtak, 10 perc se telt el, de máris elváltak, ilyen hirtelen behozott okok miatt, ez elég wacko.

Aztán hogy szétment a társaság: az alap ötlet, hogy eltávolodnak egymástól, és mindenki szarul érzi magát emiatt tök okés. De ez is olyan hülyén volt kivitelezve.. Megpróbálták olyanra megcsinálni, mint amikor a gimis barátaiddal már keveset találkozol, és ettől iszonyat awkward volt az egész, mert ezek ekkor már ilyen 35+ emberek.

Ted és Tracy: ez megint olyan volt, hogy felépítenek valamit, aztán kb 4 (négy) képkockával el is dobták a fenébe. Igazi dráma nem volt, szomorkodás se, előtte boldogság se nagyon, szóval így ültem a székemben, és annyit tudtam mondani, hogy "ohh.. hát jó", és már jött is a következő jelenet, annyira gyors volt.

A vége meg hát.... it just doesn't make sense. az egész sorozat arról szólt, hogy hogy találja meg ted a boldogságát, és végül meg is találta, de aztán mégsem, és aztán most mégis, de már végül sosem tudjuk meg.

A gyerekek meg nagyon, de nagyon feleslegesen kerültek bele ebbe az egészbe. barneyt konkrétan kinyírták a végével. Marshallal meg Lilyvel gyakorlatilag nem történt semmi jelentős ebben az utolsó két részben, ezért ebben az új felállásban egyáltalán nem illettek bele, mert az ő történetszáluk leragadt a finálé előtt.

Konklúzió: ez az utolsó két rész tök idegen volt az előző összestől, és felépítettek egy csomó dolgot, amivel aztán a végén nem kezdtek semmit, vagy teljesen új irányba vittek egyes szálakat. Emiatt már nem is igazán a legvége a bántó, hogy megkeresi Robint, hanem az egész folyamat olyan, mintha hirtelen egy másik sorozat fináléja lett volna. Ez az, ami miatt már most alig emlékszem ezekre a részekre, és szívesebben lezárom magamban ott a sorozatot, hogy összeházasodtak, megismerkedett Ted a csajjal, happy ending. Nagyon sok helyen le lehetett volna zárni ezt az egészet az utolsó két részen belül boldog, vagy kevésbé boldog véggel, de egyszerűen odáig húzták a történéseket, hogy a vége már semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem.

És valaki világosítson már fel, hogy Marshall meg Lily miért is nem mentem Rómába?
Member
Gold: 5,390.00
Apr 1 2014 11:58pm
Quote (tevetava @ Apr 2 2014 12:58am)
Na megnéztem én is a how i metet, spoiler.

Igazából amit bajcli írt arra egy nagy vouch.
Ettől függetlenül kiadom magamból amitől nekem ilyen wtf lett ez az egész.

Ez az évad iszonyat sok mindenről szólt, amiknek olyan gyorsan szembement ez az utolsó 2 rész, hogy aztakurva.
Robin-Barney így 20 perc alatt kibaszottul eltűnt a semmibe, összeházasodtak, 10 perc se telt el, de máris elváltak, ilyen hirtelen behozott okok miatt, ez elég wacko.

Aztán hogy szétment a társaság: az alap ötlet, hogy eltávolodnak egymástól, és mindenki szarul érzi magát emiatt tök okés. De ez is olyan hülyén volt kivitelezve.. Megpróbálták olyanra megcsinálni, mint amikor a gimis barátaiddal már keveset találkozol, és ettől iszonyat awkward volt az egész, mert ezek ekkor már ilyen 35+ emberek.

Ted és Tracy: ez megint olyan volt, hogy felépítenek valamit, aztán kb 4 (négy) képkockával el is dobták a fenébe. Igazi dráma nem volt, szomorkodás se, előtte boldogság se nagyon, szóval így ültem a székemben, és annyit tudtam mondani, hogy "ohh.. hát jó", és már jött is a következő jelenet, annyira gyors volt.

A vége meg hát.... it just doesn't make sense. az egész sorozat arról szólt, hogy hogy találja meg ted a boldogságát, és végül meg is találta, de aztán mégsem, és aztán most mégis, de már végül sosem tudjuk meg.

A gyerekek meg nagyon, de nagyon feleslegesen kerültek bele ebbe az egészbe. barneyt konkrétan kinyírták a végével. Marshallal meg Lilyvel gyakorlatilag nem történt semmi jelentős ebben az utolsó két részben, ezért ebben az új felállásban egyáltalán nem illettek bele, mert az ő történetszáluk leragadt a finálé előtt.

Konklúzió: ez az utolsó két rész tök idegen volt az előző összestől, és felépítettek egy csomó dolgot, amivel aztán a végén nem kezdtek semmit, vagy teljesen új irányba vittek egyes szálakat. Emiatt már nem is igazán a legvége a bántó, hogy megkeresi Robint, hanem az egész folyamat olyan, mintha hirtelen egy másik sorozat fináléja lett volna. Ez az, ami miatt már most alig emlékszem ezekre a részekre, és szívesebben lezárom magamban ott a sorozatot, hogy összeházasodtak, megismerkedett Ted a csajjal, happy ending. Nagyon sok helyen le lehetett volna zárni ezt az egészet az utolsó két részen belül boldog, vagy kevésbé boldog véggel, de egyszerűen odáig húzták a történéseket, hogy a vége már semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem.

És valaki világosítson már fel, hogy Marshall meg Lily miért is nem mentem Rómába?

elmentek rómába
Go Back To Magyar Topic List
Prev14944954964974981141Next
Add Reply New Topic New Poll