Quote (tevetava @ Apr 2 2014 12:58am)
Na megnéztem én is a how i metet, spoiler.
Igazából amit bajcli írt arra egy nagy vouch.
Ettől függetlenül kiadom magamból amitől nekem ilyen wtf lett ez az egész.
Ez az évad iszonyat sok mindenről szólt, amiknek olyan gyorsan szembement ez az utolsó 2 rész, hogy aztakurva.
Robin-Barney így 20 perc alatt kibaszottul eltűnt a semmibe, összeházasodtak, 10 perc se telt el, de máris elváltak, ilyen hirtelen behozott okok miatt, ez elég wacko.
Aztán hogy szétment a társaság: az alap ötlet, hogy eltávolodnak egymástól, és mindenki szarul érzi magát emiatt tök okés. De ez is olyan hülyén volt kivitelezve.. Megpróbálták olyanra megcsinálni, mint amikor a gimis barátaiddal már keveset találkozol, és ettől iszonyat awkward volt az egész, mert ezek ekkor már ilyen 35+ emberek.
Ted és Tracy: ez megint olyan volt, hogy felépítenek valamit, aztán kb 4 (négy) képkockával el is dobták a fenébe. Igazi dráma nem volt, szomorkodás se, előtte boldogság se nagyon, szóval így ültem a székemben, és annyit tudtam mondani, hogy "ohh.. hát jó", és már jött is a következő jelenet, annyira gyors volt.
A vége meg hát.... it just doesn't make sense. az egész sorozat arról szólt, hogy hogy találja meg ted a boldogságát, és végül meg is találta, de aztán mégsem, és aztán most mégis, de már végül sosem tudjuk meg.
A gyerekek meg nagyon, de nagyon feleslegesen kerültek bele ebbe az egészbe. barneyt konkrétan kinyírták a végével. Marshallal meg Lilyvel gyakorlatilag nem történt semmi jelentős ebben az utolsó két részben, ezért ebben az új felállásban egyáltalán nem illettek bele, mert az ő történetszáluk leragadt a finálé előtt.
Konklúzió: ez az utolsó két rész tök idegen volt az előző összestől, és felépítettek egy csomó dolgot, amivel aztán a végén nem kezdtek semmit, vagy teljesen új irányba vittek egyes szálakat. Emiatt már nem is igazán a legvége a bántó, hogy megkeresi Robint, hanem az egész folyamat olyan, mintha hirtelen egy másik sorozat fináléja lett volna. Ez az, ami miatt már most alig emlékszem ezekre a részekre, és szívesebben lezárom magamban ott a sorozatot, hogy összeházasodtak, megismerkedett Ted a csajjal, happy ending. Nagyon sok helyen le lehetett volna zárni ezt az egészet az utolsó két részen belül boldog, vagy kevésbé boldog véggel, de egyszerűen odáig húzták a történéseket, hogy a vége már semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem.
És valaki világosítson már fel, hogy Marshall meg Lily miért is nem mentem Rómába?
elmentek rómába