Quote (Ghostmasterq @ May 20 2013 12:12pm)
lol gec mi történt velem az imént
Mondom csinálok már egy chillisbabot, mert az jó olcsó. Bemegyek a tescoba, megtalálom nagy nehezen a hozzávalókat, de valami oknál fogva bementem az Icelandbe is, de nemtom miért.
Rájöttem,hogy nem vettem se tésztát se rizst a babhoz,elkezdtem agyalni,hogy menjek vissza a tescoba, vagy buszozzak az asda/saintsburrybe, aztán így nem odafigyelve megyek kifele az ajtón, leteszem a kosarat, az ajtónak majdnem nekimentem, mert nem akart kinyílni.
Közben úgy döntöttem inkább megyek a Tescoba.
Mentem úgy 15 métert, kanyarodtam etc, Aztán csak annyit veszek észre,hogy valaki megfogja hátulról a karomat, "Mi a fasz" mondással megfordultam, aztán csak annyit vettem észre,hogy valami Icelandos arc turkál a táskámban (kb másfél mp volt neki kinyitni) aztán nézi át a cuccaimat. Mire felfogtam volna mi történik azt mondja,hogy legközelebb ne ott menjek ki ahol bejöttem.
Aztán mire felfogtam mi történt, és mondtam volna neki,hogy mi a kurva anyádért nyúltál hozzá a táskámban már nem volt itt.
Ott álltam még vagy 2 percig, és így egyszerűen néztem ki a fejemből
csb
néha olyanok ezek a történetek mintha vmi chaplin vagy mr.bean jelenetek lennének