Quote (32rferkipper @ Feb 3 2013 03:27pm)
jo ez a gyurmazas. lemesz vmi szorakozohelyre egy feszulosebb feher hosszuujjuba, ramosolyogsz vkire (no homo) es beszelgetni sem kell sokat

ellenben azon gondolkoztam, hogy heti 4x kene lemenni edzeni. ez koksz nelkul mennyire birhato? mellette 8 orat minimum dolgozok (fizikai munka) 5 napot. azt betudom egy hosszabb kardionak...
masik, nyaron a gyogyszertarban mertem geppel testzsirt es egyeb adatokat: 173 centi, 76.5kg, 12.9% testzsir. kedden mertem egy ujat, az adatok a kovetkezok voltak: 176 cm!!! 84.4 kg, 18.9% testzsir!!! ami kb nem letezik. 1, 24 evesen az ember nem no 3 centit...(itt viszont erdekes, hogy pont tegnap mondta anyam: nem rovid rad az a polo? mondom, hogy lenne rovid baszod feleve megvan teljesen jo. az igazsag az, hogy valoban rovidebbnek tunt hatul...)esetleg a hatizom novekedes ellensulyoz valamennyit a tobb eves gep elott gornyedesbol es "kiegyenesedtem",jobb tartasom lett etc.? 2, hogy a gecibe lehet tobb testzsirom mint nyaron amikor most joval izmosabb vagyok es lathatoan szalkasabb... vagy az a fos a zsir es izomtomeg kozott nemtud kulonbseget tenni? mert akkor kb baszhatom az egesz merest, lofaszra nemjo.. pls respond
a testhossz növekedéshez...
egy pihentető alvás után is lehetsz 1-2 centivel magasabb
vagy pl. ha jógázol és gerincnyújtó gyakorlatokat végzel ott is megfigyelhető testhossz növekedés
ezt én nem nevezném növésnek, mert ha pl. a gyakorlatokat elhagyod, sok ülőminkát végzel stb., akkor a gerinc visszaáll eredeti álapotába
a testzsír mérésnél meg fahrii-val értek egyet, jobb lenne ha a klasszikus bőrredő méréssel néznéd meg