Quote (Eoghan @ 7 Feb 2013 01:59)
de akkor miért nem csapatod ezt az elektromos cigit? utóbbi időben 3-4 ismerősöm áttért rá és már csak a muszához használnak rendes cigit azaz kb havi egy-két dobozzal vesznek összvissz

ráadásul pénzben is nagyon durván megtérül egy hónapon belül és szabályozni is könnyebb a nikotincsökkentést
aztán meg akár le is teheted vagy simán tolod csökkentett vagy nikotinmentes patronnal
amikor valakinél van én is mindig rákattanok, mert kurva jó íze van és nem bassza szét a kis füsthöz nem hozzászokott tüdőmet
reklámot hallottak
hat ha egy lakatlan szigetre kerulnek, ahol nincs rendes dohany es cigipapir/cigaretta csak elektromos cigi meg akkor sem vennem a szamba. egyszeruen dohanyozni szeretek. maga a sok kis apro rituale, ennyi erovel bno vibratorat is a szamba dughatnam, azzal sem lennek elorebb. legutobbi trynal amugy ket napig volt nikotingehsegem utana semmi. egyszeruen be kene zarkoznom egy honapra es akkor max le tudnam tenni. tarsasag ragyujt, akkor nehezen allja meg az ember, mert csak. celom amugy, hogy a hetkoznapokon ne dohanyozzak, csak kulonlegesebb alkalmakkor. pl. egy hetvege otthon egy finom sorrel elpoppentenek egy fel doboz cigit mikozben kieresztem a gozt. tokeletesen meglennek vele.
amugy kajak nem ertem mai napig, hogy minek regeltel uj accot, aston. te ezt fejthetned ki.
This post was edited by ecneB on Feb 6 2013 11:31pm