jo ez a gyurmazas. lemesz vmi szorakozohelyre egy feszulosebb feher hosszuujjuba, ramosolyogsz vkire (no homo) es beszelgetni sem kell sokat

ellenben azon gondolkoztam
, hogy heti 4x kene lemenni edzeni. ez koksz nelkul mennyire birhato? mellette 8 orat minimum dolgozok (fizikai munka) 5 napot. azt betudom egy hosszabb kardionak...
masik, nyaron a gyogyszertarban mertem geppel testzsirt es egyeb adatokat
: 173 centi, 76.5kg, 12.9% testzsir. kedden mertem egy ujat, az adatok a kovetkezok voltak: 176 cm!!! 84.4 kg, 18.9% testzsir!!! ami kb nem letezik. 1, 24 evesen az ember nem no 3 centit...(itt viszont erdekes, hogy pont tegnap mondta anyam: nem rovid rad az a polo? mondom, hogy lenne rovid baszod feleve megvan teljesen jo. az igazsag az, hogy valoban rovidebbnek tunt hatul...)esetleg a hatizom novekedes ellensulyoz valamennyit a tobb eves gep elott gornyedesbol es "kiegyenesedtem",jobb tartasom lett etc.? 2, hogy a gecibe lehet tobb testzsirom mint nyaron amikor most joval izmosabb vagyok es lathatoan szalkasabb... vagy az a fos a zsir es izomtomeg kozott nemtud kulonbseget tenni? mert akkor kb baszhatom az egesz merest, lofaszra nemjo.. pls respond
1. Kox nélkül edzeni? Takarodj már
2. Manlet