Quote (Flutter @ 1 Apr 2014 06:43)
himym
aztabudoskurva
hogy lehet igy elkurni valamit? wacko
Quote (lacketto @ 1 Apr 2014 12:40)
szerintem oké volt eltekintve az októl ami a legeslegvégéhez vezetett
spoileren is kibaszottul felidegesedtem rajta, pedig varhato volt, hogy meghal YM
de az, hogy ennyire durvan felvezettek az egesz kapcsolatukat, meg ted iylen x even at tarto vergodes utan vegre megtalalja a gyerekei anyjat, aztan MEGHAL es igy rohognek a vegen, hogy LOL APU SZEDD MAR FEL ROBIN NENIT
igazabol kurvara tetszett volna, ha ilyen brutal drama a vege, de most ezzel a halallal elmentek ilyen nagyon drama iranyba, aztan meggondoltak magukat, es tok indokolatlanul lol vicces sorozat megint a vegen, istenem...
szvsz maradtak volna vagy a rozsaszin happy endnel, vagy akkor haljon meg YM es legyen drama, de ez igy nagyon nem jott be, pedig az utolso par percig megvolt benne a potencial (attol eltekintve, hogy szerintem nem valami jol volt megcsinalva ez a resz, hogy igy osszevissza ugraltak az idoben, hogy meg kurvagyorsan elvarrjanak minden szalat + indokolatlanul felhozzanak ujakat, amikkel igy 2 percet tudtak foglalkozni, aztan vege a sorozatnak -- csinaltak volna akkor inkabb meg 5 evadot, vagy mittudomen)
/e ez a "vegul megis osszejovok robinnal" kb a 4-5-6. evadig lett volna tokjo befejezes, akkor meg mindenki kb annak "szurkolt"... utana meg mintha ugy dontottek volna, hogy megse az lesz a vege, hanem igazi tokeletes noje lesz tednek, most meg ugy dontottek, hogy ja, megse
legalabbis ilyen erzesem van, ha a nagy kepet nezem
This post was edited by bajcli on Apr 1 2014 05:53am