d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1490491492493494660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 16 2014 06:42am
Quote (TuskesVanek @ Oct 16 2014 12:32pm)
milyen szinten kell, hogy fingom legyen róla?

mert ha például elégedett iphone-felhasználó vagyok, és az androidos ismerőseim nagy része meg fikázza a készülékét, hogy ez sem megy rendesen, az is szar, a wp felhasználó ismerőseim meg azt mondják, hogy tök olcsón vettek jó telefont, akkor miért ne lehetne egy ilyen véleményem mint amit leírtam?

és ofc a hajlított iphone fikázás teljesen jogos volt, mert van róla yt-video, biztos 100% igaz, attól függetlenül, hogy senkinek nincs itt ip6 készüléke xDDD

aki itt kurva okos, bizonyára telefonokat tesztel, és mindent kipróbált már, úgy alkot véleményt... vagy csak ő is egy táborba tartozik, de önigazolásképpen belerúg a másikba, mert úgy biztos jobban van igaza

a vélemény addig terjed, amíg leírod, hogy mi a benyomásod valamiről

amikor leírsz egy olyat, hogy "nincs optimalizálva", akkor az azt sejteti, hogy van valami rálátásod a témára, amire ezt alapozod
remélem így érthető
Member
Gold: 0.05
Oct 16 2014 06:44am
Quote (xGurke @ Oct 16 2014 01:42pm)
a vélemény addig terjed, amíg leírod, hogy mi a benyomásod valamiről

amikor leírsz egy olyat, hogy "nincs optimalizálva", akkor az azt sejteti, hogy van valami rálátásod a témára, amire ezt alapozod
remélem így érthető

miután körülírtam, hogy mire gondolok, szerintem érthető volt

lehet, hogy rossz szóhasználattal éltem, de attól még vélemény volt

és akkor vissza is kerülünk a kör elejére
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 16 2014 07:01am
Quote (TuskesVanek @ 16 Oct 2014 13:32)
milyen szinten kell, hogy fingom legyen róla?

mert ha például elégedett iphone-felhasználó vagyok, és az androidos ismerőseim nagy része meg fikázza a készülékét, hogy ez sem megy rendesen, az is szar, a wp felhasználó ismerőseim meg azt mondják, hogy tök olcsón vettek jó telefont, akkor miért ne lehetne egy ilyen véleményem mint amit leírtam?

és ofc a hajlított iphone fikázás teljesen jogos volt, mert van róla yt-video, biztos 100% igaz, attól függetlenül, hogy senkinek nincs itt ip6 készüléke xDDD

aki itt kurva okos, bizonyára telefonokat tesztel, és mindent kipróbált már, úgy alkot véleményt... vagy csak ő is egy táborba tartozik, de önigazolásképpen belerúg a másikba, mert úgy biztos jobban van igaza

az hogy low end szarokon miért nem teljesít olyan jól az android mint a windows phone: ez az OEM-ek hibája, és nem az androidé

példa: pár hete (hónapja talán) álltak elő azzal hogy legyen egy "Android One" kezdeményezés, amire nem engedik rátenni az OEM-ek lószarjait, hanem inkább egy AOSP-szerűség lesz, és így remekül fut low-end deviceokon is

MS sem engedi, Apple sem engedi, Google sem engedi a Nexuson -> performance much, mindegyik ugyanúgy teljesít (csak persze az almás logó 2x-es szorzó a másik kettőhöz képest, mert egy kultusz nőtt köré (érthető, még én is majdnem vettem egy Macbook Air-t anno, épp ennek hatására))

az OS-nek van a legkevesebb köze ehhez az egész teljesítmény hercehurcához, az egész meg van matekolva 40 éve és mindenki ugyanazt használja, így vagy úgy..

mikor megláttam ilyen 30k-s androidot, elkezdett vinnyogni a vírusírtó, én meg vinnyogni a röhögéstől (aztán lekaptam róla minden létező dolgot és már majdnem jó volt)

tehát az OEM forkolja Androidot és elbasz benne minden létező dolgot

csak úgy mint ahogy a laptopoknál megszokhattuk az elmúlt 10 évben hogy minden szart előtelepítenek (és az még mindig jobb egy fokkal, mert a Windows-t legalább nem hackelik át, mint Androidnál)

innentől kezdve meg csak ízlések és pofonok, hogy widgetek, csempék vagy itunes
Member
Gold: 0.05
Oct 16 2014 07:05am
Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 02:01pm)
az hogy low end szarokon miért nem teljesít olyan jól az android mint a windows phone: ez az OEM-ek hibája, és nem az androidé

példa: pár hete (hónapja talán) álltak elő azzal hogy legyen egy "Android One" kezdeményezés, amire nem engedik rátenni az OEM-ek lószarjait, hanem inkább egy AOSP-szerűség lesz, és így remekül fut low-end deviceokon is

MS sem engedi, Apple sem engedi, Google sem engedi a Nexuson -> performance much, mindegyik ugyanúgy teljesít (csak persze az almás logó 2x-es szorzó a másik kettőhöz képest, mert egy kultusz nőtt köré (érthető, még én is majdnem vettem egy Macbook Air-t anno, épp ennek hatására))

az OS-nek van a legkevesebb köze ehhez az egész teljesítmény hercehurcához, az egész meg van matekolva 40 éve és mindenki ugyanazt használja, így vagy úgy..

mikor megláttam ilyen 30k-s androidot, elkezdett vinnyogni a vírusírtó, én meg vinnyogni a röhögéstől (aztán lekaptam róla minden létező dolgot és már majdnem jó volt)

tehát az OEM forkolja Androidot és elbasz benne minden létező dolgot

csak úgy mint ahogy a laptopoknál megszokhattuk az elmúlt 10 évben hogy minden szart előtelepítenek (és az még mindig jobb egy fokkal, mert a Windows-t legalább nem hackelik át, mint Androidnál)

innentől kezdve meg csak ízlések és pofonok, hogy widgetek, csempék vagy itunes

na ezzel már okosabb lettem, thx

3 oldalt megspórolhattunk volna, ha kapok egy rendes magyarázatot kötekedés helyett
Member
Gold: 6,440.13
Oct 16 2014 01:20pm
Quote (Vismajor @ Oct 16 2014 01:11am)
Pedig user error benikem, en leemelem a fulenrol automatice bekapcsolja a kijelzot a mozgasra reagalva es csak megnyomom a piros gombot, nekem nincs ajfonom de sztem pont ugyanugy
Fuxy amugy bekem note2 van, pontosan akkora mint i6p,  es en ezt kurvara nem tudom meghajlitani pedig probaltam :D

Negativum: Tegnap forgatason feszt elfelejtette, hogy van benne SIM. Igy egymas utan sosem csinalta, remelem leszokik rola ...

De miért lenne user erről, hogy ha elemelem a fülemtől akkor nem a piros gomb jelenik meg, hanem egy lock screen? :D
Member
Gold: 0.18
Oct 16 2014 01:22pm
tfw kaptam egy 4s-t, nemtudom h tudtam eddig a 3g-vel elni, jo hogy kimostam
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 27 2014 05:46pm
anyámnak vettem egy Lumia 530-at
majdnem megtartottam xD mégjobban megjött a kedvem a windóz phone-hoz, legutoljára 7-et láttam
csengőhang még mindig buziskodik hogy mp3tag-ben kéne állítani Ringtone-ra, de Nokia csinált valami Ringtone Makert ami kiszedi a copyright fosokat meg beteszi a tagot :DD
Member
Gold: 0.00
Oct 28 2014 01:10am
Quote (Anarkin @ 28 Oct 2014 00:46)
anyámnak vettem egy Lumia 530-at
majdnem megtartottam xD mégjobban megjött a kedvem a windóz phone-hoz, legutoljára 7-et láttam
csengőhang még mindig buziskodik hogy mp3tag-ben kéne állítani Ringtone-ra, de Nokia csinált valami Ringtone Makert ami kiszedi a copyright fosokat meg beteszi a tagot :DD

Itt az ideje beszerezni egy lumia 930at.
Member
Gold: 1.00
Oct 28 2014 01:21pm
A wp kurvajó.

Amúgy nem értem ezt a nincs app dolgot. Mi az a sok app, ami nincs rá és tényleg fontos is? Én általában úgy vagyok vele, hogy amilyen appot nem hiányolok, arra csak azért nincs szükségem, mert meglátom.
Mi az ami annyira kell wpre, de nincsen, hogy ezzel basztatják mindenhol?

Félreértés ne essék nem ítélem el, ha valaki másként használja a telefonját, biztos neki fontosak, csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy mi az a nagy apphiány, amit mindig emlegetnek?
Member
Gold: 69.85
Oct 28 2014 01:22pm
Quote (CyberPunk666 @ 28 Oct 2014 21:21)
A wp kurvajó.

Amúgy nem értem ezt a nincs app dolgot. Mi az a sok app, ami nincs rá és tényleg fontos is? Én általában úgy vagyok vele, hogy amilyen appot nem hiányolok, arra csak azért nincs szükségem, mert meglátom.
Mi az ami annyira kell wpre, de nincsen, hogy ezzel basztatják mindenhol?

Félreértés ne essék nem ítélem el, ha valaki másként használja a telefonját, biztos neki fontosak, csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy mi az a nagy apphiány, amit mindig emlegetnek?

Dunno, igazabol en is talaltam eddig mindent, ami kellett.

Flash player ami nincs hozza, de megvagyok nelkule, bar neha zavaro.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1490491492493494660Next
Add Reply New Topic New Poll