Quote (hedgehogsword @ 23 Sep 2011 14:34)
most keltem :C
mononukleózisom van, szarul vagyok egy hónapja, torokgyulladás etc, és még tart :<
jobbulást :/
Quote (harcikacsa17 @ 23 Sep 2011 16:57)
Amikor a Samsung egy szeptemberi csütörtökön bejelentette a Galaxy Tab 7.7 gépét, majd az Apple péntekre be is tiltatta, szombaton pedig levetették a berlini IFA kiállításról is, azt hittem, hogy ennél gyorsabban már nem is történhetnek a dolgok.
Pedig de: az iPhone 5 még meg sem jelent, a Samsung már javában dolgozik azon, hogy megjelenése pillanatában máris betiltathassa saját piacán, Dél-Koreában.
A Korea Times-nak név nélkül nyilatkozó samsungos vezető szerint a gyártó a vezeték nélküli hálózatokkal és adatátvitellel kapcsolatos szabadalmainak megsértése miatt szeretné levetetni majd a polcokról az iPhone 5-öt, illetve leginkább azt szeretnék, ha mindez olyan gyorsan történne, hogy dél-koreai szolgáltatók el sem kezdenék árulni az október közepére várt újdonságot.
A Samsung illetékese úgy véli: olyan szabadalomsértési eljárást tesznek össze, hogy az Apple egyetlen módon védhetné ki, ha kivenné a telefonhálózatos dolgokat a telefonból - ez pedig, ugye, elég idétlenül nézne ki.
végül mi lett a samsung galaxy telefonnal (ace asszem?) ami ugyanúgy nézett ki mint az iPhone? betiltották?