d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1489490491492493660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 16 2014 06:17am
Quote (TuskesVanek @ Oct 16 2014 12:05pm)
inkább te gondolkozz el a hozzáállásodon

ez egy felhasználói szintű topic szerintem, nem hinném hogy elvárás a fejlesztőmérnöki szint

másik meg, hogy lehetnek eltérő vélemények, nem kell egyből ugrani a másikra

én beírtam egy véleményt, amit te kapásból úgy reagáltál le, hogy "sírok a röhögéstől", és ezek után elvárod, hogy továbbra is szépen beszéljek hozzád... tipikus hunsub

igen, látom, hogy te nem írod be, hogy "nyomorék" ennek ellenére ugyanolyan lekezelő szinten vagy, mint egy jarabek, csak más nyelvet használsz... d3 topicban is elküldtél a fenébe, csak ott nem szóltam semmit

kibaszottul nehéz lenne gondolom megállni, hogy "bocs, de én nem így gondolom" mondatokkal kezd a hozzászólást, egyszerűbb 100 méterrel a másik felett állni

hihetetlen, hogy nincs olyan topic, ahova anélkül tudna hozzászólni az ember, hogy ne kapjon rá valami utálatos megjegyzést :D

fejlesztőmérnöki szint = felfogni, hogy mi a különbség a hardware, az oprendszer és a rá írt appok között

minden flame nélkül mondom, hogy bejöttél a topicba, írtál néhány eszméletlen hülyeséget, aztán amikor anarkin rá akart világítani erre, akkor egyből 'vergődik'

ezek után azzal védekezni, hogy ez a te 'véleményed' :D androidot szidni azért, mert a rá írt appok egy része nem fut szar hw-en nem vélemény, hanem eszméletlen faszság

utolsó két sor : ha tényeket próbálsz megcáfolni a saját <mint már említett, igencsak nevetséges> véleményeddel, akkor nyilván ezt fogod kapni

jó tanács : ha valamihez nem értesz, akkor ne szólj hozzá

de mindegy, mert most jönni fog a vergődök, etc
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 16 2014 06:19am
Quote (TuskesVanek @ 16 Oct 2014 13:05)
inkább te gondolkozz el a hozzáállásodon

ez egy felhasználói szintű topic szerintem, nem hinném hogy elvárás a fejlesztőmérnöki szint

másik meg, hogy lehetnek eltérő vélemények, nem kell egyből ugrani a másikra

én beírtam egy véleményt, amit te kapásból úgy reagáltál le, hogy "sírok a röhögéstől", és ezek után elvárod, hogy továbbra is szépen beszéljek hozzád... tipikus hunsub

igen, látom, hogy te nem be, hogy "nyomorék" ennek ellenére ugyanolyan lekezelő szinten vagy, mint egy jarabek, csak más nyelvet használsz... d3 topicban is elküldtél a fenébe, csak ott nem szóltam semmit

kibaszottul nehéz lenne gondolom megállni, hogy "bocs, de én nem így gondolom" mondatokkal kezd a hozzászólást, egyszerűbb 100 méterrel a másik felett állni

hihetetlen, hogy nincs olyan topic, ahova anélkül tudna hozzászólni az ember, hogy ne kapjon rá valami utálatos megjegyzést :D

nekem az a kiinduló 3 sor végtelenül butának tűnik (csak őszinte vagyok, de ezt személyesen is megmondanám bárkinek), és akármilyen jóindulattal sem tudtam értelmesen össze puzzlezni, hogy miként nyerhetne értelmet

talán nem ilyeneket kéne postolni minden topicba és akkor nem lennének utálatos megjegyzések

(ja és amúgy nem vélemény kérdése, hanem egyszerűen nincsen silver bullet, ez egy elég általános igazság a világról; te meg egyből beleugrottál a "pénz" és "igényesség" témakörökbe ráadásul abba is elég.. kezdetlegesen, ahogy írtam)

// Gurke ne vergődj már annyit itt felettem

This post was edited by Anarkin on Oct 16 2014 06:20am
Member
Oct 16 2014 06:22am
:angry:

mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen érzés egy tt-t reportolni :hug:
Member
Gold: 0.05
Oct 16 2014 06:22am
Quote (xGurke @ Oct 16 2014 01:17pm)
fejlesztőmérnöki szint = felfogni, hogy mi a különbség a hardware, az oprendszer és a rá írt appok között

minden flame nélkül mondom, hogy bejöttél a topicba, írtál néhány eszméletlen hülyeséget, aztán amikor anarkin rá akart világítani erre, akkor egyből 'vergődik'

ezek után azzal védekezni, hogy ez a te 'véleményed' :D  androidot szidni azért, mert a rá írt appok egy része nem fut szar hw-en nem vélemény, hanem eszméletlen faszság

utolsó két sor : ha tényeket próbálsz megcáfolni a saját <mint már említett, igencsak nevetséges> véleményeddel, akkor nyilván ezt fogod kapni

jó tanács : ha valamihez nem értesz, akkor ne szólj hozzá

de mindegy, mert most jönni fog a vergődök, etc

rávilágítani úgy is lehet, hogy normálisan leírja "bocs, de nincs igazad, ezért és ezért"

beböfögni, hogy sírok a röhögéstől baromi nagy rávilágítás

de komolyan egyre inkább úgy érzem, hogy ezt feleslegesen magyarázom már fél éve, mert egyszerű kommunikációs etikai normákat képtelenek betartani ezen a fórumon, itt mindenre úgy kell reagálni, hogy röhögsz meg a másik nyomorék, ráadásul az illető egy mediator: megbecsült, trusted, barátságos stb. tagja a fórumnak - hát ez nagyon vicces :D

és arról még nem is beszéltem, hogy ha annyira nincs türelme magyarázni az igazát, akkor egyáltalán minek szól hozzá? most komolyan mi értelme van egy ilyen lekezelő postnak? önigazolás? enélkül már nem érzi magát valakinek?

szerintem először ezeken az alap dolgokon kellene túllendülni, aztán térjünk vissza arra, hogy ki mennyire ért a telefonokhoz
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 16 2014 06:23am
Quote (xGurke @ 16 Oct 2014 13:22)
:angry:

http://2.ii.gl/4wkHc-ik.png

http://2.ii.gl/R99OuHjD.png

http://3.ii.gl/vB9WkaFp.png

mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen érzés egy tt-t reportolni :hug:

örülök hogy segíthettem :wub: milyen volt?

Quote (TuskesVanek @ 16 Oct 2014 13:22)
rávilágítani úgy is lehet, hogy normálisan leírja "bocs, de nincs igazad, ezért és ezért"

de komolyan egyre inkább úgy érzem, hogy ezt feleslegesen magyarázom már fél éve, mert egyszerű kommunikációs etikai normákat képtelenek betartani ezen a fórumon, itt mindenre úgy kell reagálni, hogy röhögsz meg a másik nyomorék, ráadásul az illető egy mediator: megbecsült, trusted, barátságos stb. tagja a fórumnak - hát ez nagyon vicces :D

és arról még nem is beszéltem, hogy ha annyira nincs türelme magyarázni az igazát, akkor egyáltalán minek szól hozzá? most komolyan mi értelme van egy ilyen lekezelő postnak? önigazolás? enélkül már nem érzi magát valakinek?

szerintem először ezeken az alap dolgokon kellene túllendülni, aztán térjünk vissza arra, hogy ki mennyire ért a telefonokhoz

van amire nem lehet rávilágítani, ha 100%-ban nonsense
csak jön egy annak megfelelő reakció

de azért mégis megpróbáltuk páran, "példát mutatva"

This post was edited by Anarkin on Oct 16 2014 06:26am
Member
Oct 16 2014 06:26am
Quote (TuskesVanek @ Oct 16 2014 12:22pm)

mert feltételezi, hogy ha valamiről fingod sincsen, akkor nem alkotsz róla véleményt és nem közlöd kb tényként
én igyekeztem értelmesen leírni, hogy többek között miért nincs igazad, de mint láthattad , első körben én is csak egy "mit olvasok" posttal kezdtem, mert azt hittem (reméltem) poénból írod amit írtál

Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 12:23pm)
örülök hogy segíthettem :wub: milyen volt?

egész jó :blush: rá ne szokjak :D

This post was edited by xGurke on Oct 16 2014 06:27am
Member
Oct 16 2014 06:32am
Quote (xGurke @ Oct 16 2014 01:26pm)
mert feltételezi, hogy ha valamiről fingod sincsen, akkor nem alkotsz róla véleményt és nem közlöd kb tényként
én igyekeztem értelmesen leírni, hogy többek között miért nincs igazad, de mint láthattad , első körben én is csak egy "mit olvasok" posttal kezdtem, mert azt hittem (reméltem) poénból írod amit írtál

egész jó :blush: rá ne szokjak :D

milyen szinten kell, hogy fingom legyen róla?

mert ha például elégedett iphone-felhasználó vagyok, és az androidos ismerőseim nagy része meg fikázza a készülékét, hogy ez sem megy rendesen, az is szar, a wp felhasználó ismerőseim meg azt mondják, hogy tök olcsón vettek jó telefont, akkor miért ne lehetne egy ilyen véleményem mint amit leírtam?

és ofc a hajlított iphone fikázás teljesen jogos volt, mert van róla yt-video, biztos 100% igaz, attól függetlenül, hogy senkinek nincs itt ip6 készüléke xDDD

aki itt kurva okos, bizonyára telefonokat tesztel, és mindent kipróbált már, úgy alkot véleményt... vagy csak ő is egy táborba tartozik, de önigazolásképpen belerúg a másikba, mert úgy biztos jobban van igaza

This post was edited by TuskesVanek on Oct 16 2014 06:35am
Member
Gold: 0.92
Oct 16 2014 06:36am
-1 topic a hülyegyerek miatt megint
Member
Oct 16 2014 06:37am
Quote (rapiddani @ Oct 16 2014 01:36pm)
-1 topic a hülyegyerek miatt megint

vergődj még raped dani
Member