Quote (TuskesVanek @ Oct 16 2014 12:05pm)
inkább te gondolkozz el a hozzáállásodon
ez egy felhasználói szintű topic szerintem, nem hinném hogy elvárás a fejlesztőmérnöki szint
másik meg, hogy lehetnek eltérő vélemények, nem kell egyből ugrani a másikra
én beírtam egy véleményt, amit te kapásból úgy reagáltál le, hogy "sírok a röhögéstől", és ezek után elvárod, hogy továbbra is szépen beszéljek hozzád... tipikus hunsub
igen, látom, hogy te nem írod be, hogy "nyomorék" ennek ellenére ugyanolyan lekezelő szinten vagy, mint egy jarabek, csak más nyelvet használsz... d3 topicban is elküldtél a fenébe, csak ott nem szóltam semmit
kibaszottul nehéz lenne gondolom megállni, hogy "bocs, de én nem így gondolom" mondatokkal kezd a hozzászólást, egyszerűbb 100 méterrel a másik felett állni
hihetetlen, hogy nincs olyan topic, ahova anélkül tudna hozzászólni az ember, hogy ne kapjon rá valami utálatos megjegyzést

fejlesztőmérnöki szint = felfogni, hogy mi a különbség a hardware, az oprendszer és a rá írt appok között
minden flame nélkül mondom, hogy bejöttél a topicba, írtál néhány eszméletlen hülyeséget, aztán amikor anarkin rá akart világítani erre, akkor egyből 'vergődik'
ezek után azzal védekezni, hogy ez a te 'véleményed'

androidot szidni azért, mert a rá írt appok egy része nem fut szar hw-en nem vélemény, hanem eszméletlen faszság
utolsó két sor : ha tényeket próbálsz megcáfolni a saját <mint már említett, igencsak nevetséges> véleményeddel, akkor nyilván ezt fogod kapni
jó tanács : ha valamihez nem értesz, akkor ne szólj hozzá
de mindegy, mert most jönni fog a vergődök, etc