Quote (putincykavodka @ Jul 17 2014 08:47pm)
wat?
mindig ellenséges vagy velem
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 17 2014 08:52pm)
meg ma rájöttem valamire amikor mentem az utcán és megláttam 1 jó csajt: kurvára hozzászoktam ahhoz hogy kifogásokon élek és megszoktam azt a nyugalmat hogy úgyse kell odamennem senkihez mer van valami kifogásom. pl ma jöttem vissza a koliba láttam 1 jó csajt egyből beugrott hogy oda kéne menni, de aztán jött az excuse hogy NEM MÉG NEM MOST MAJD ESTE ÚGYIS MÉSZ CSAJOZNI MAJD AKKOR. meg majd hogy holnap. miközben ez 1 gecinagy kifogás csak ami visszatart és semmi alapja nincsen. meg hogy most sietek meg hogy most ezvan meg azvan közben meg csak bekéne kussoltatni az agyam és megcsinálni. elég durva hogy ezt eddig nem vettem észre amúgy de szerintem ezis segíteni fog a továbbiakban ha minden kifogást kiírtok akkor tényleg csak az marad hogy do it
már pl egyre inkább érzem hogy nyílok szociálisan az egész process miatt, ma is beszéltem 1 csajjal a koliban pár szót (nem flört tartalmú volt) most nem megyek bele hogy mit csak annyi hogy korábban valszleg elnyomtam volna a feelt hogy megszólaljak, de most meg csak így kijött magától. pedig kondi után voltam 1 szál alsógatyába a folyosón izzadtan geciszarul kinézve lel. meg érzem hogy egyre kevésbé zavarnak az emberek és inkább van kedvem köszönni nekik a folyosón meg mittomén
ki tudja a végén ongoing személyiség leszel