Quote (bajcli @ 30 Sep 2013 14:54)
mer a pincereknek mi a fasz felelosseguk van
felveszik a rendelest, aztan ha a konyhan szolnak, hogy kesz, akkor meg kiviszik a kajat es lerakjak a vendeg ele
omg dat pressure
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Sep 2013 14:55)
igen elég nagy volt a nyomás, mert teljesítménybérbe kellett dolgozni, sor/óra volt, és legtöbb esetben össze volt hányva az összes alkatrész, és a negyedét alig lehetett megtalálni, miközben folyamatosan ketyegett az óra és nem kerested a pénzt. ha valamit nem találtál meg, akkor meg odaadták másnak, és ha ő megtalálta akkor minusz pénzt kaptál. mindenki full stresszes volt egész végig, kurvára nagy egyenlőtlenségek voltak a fizetésben és mindenki utált mindenkit.
lol pincérkedés milyen nehéz :DDDD én vayok a legjobb mer pincér vagyok uristen ezt senki más nem bírná :DDD pincérkedés a világ csucsa

És igen, az emberek ennyit látnak ebből a munkából. Megyek is mert teljesen felesleges lenne írnom bármit is ezek után.
Te vagy a király Mesh, csak így tovább az életedben. Remélem eljut az agyadig hogy itt egy pár ember előtt most elég szépen lejárattad magad.

Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Sep 2013 14:58)
az meg hogy valaki erre a rabszolgamunkára büszke és felsöbbendünek erzi magát tőle, egyenesen nevetséges, egyébként semmi bajom nem lenne vele, csak azert baszogattam ezzel, mert ezzel tudtam.
:D:D
Jézusom
This post was edited by Namechange on Sep 30 2013 06:58am