d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1488489490491492660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Oct 16 2014 05:43am
Quote (TuskesVanek @ Oct 16 2014 12:35pm)
>leírom a véleményem >egyből elkezdesz cinikuskodni(legelső kommented az volt, hogy sírsz a röhögéstől) >vergődsz

nyilván így mutat példát egy mediator, ty info én is :)

Mediator tag egyebkent nem a magatartas+szorgalom ötösert jar. Azt meg hogy egy app tökeletesen fusson az összes androidon csak ugy lehetne elerni hogy annyira lecsonkitjak az appot hogy a legszarabbon is elfussson. Ennyi erövel sirhatnal azert is hogy nem minden pc jatek 2d-s hogy ne lagoljon egy gepen se.
Member
Gold: 0.05
Oct 16 2014 05:48am
Quote (Karan2_Returned @ Oct 16 2014 12:43pm)
Mediator tag egyebkent nem a magatartas+szorgalom ötösert jar. Azt meg hogy egy app tökeletesen fusson az összes androidon csak ugy lehetne elerni hogy annyira lecsonkitjak az appot hogy a legszarabbon is elfussson. Ennyi erövel sirhatnal azert is hogy nem minden pc jatek 2d-s hogy ne lagoljon egy gepen se.

pc-t venni nem ugyanaz, mint telefont venni...

de amúgy én nem akarok lebeszélni senkit android telefonról, csak leírtam, hogy szerintem miért nem jó, és én miért nem vennék olyat...

Trusted címke
Az ilyen tagokra a következő tulajdonságok jellemzőek: általában kedvelik és tisztelik őket, segítőkészek, őszinték, etikusak, társaságszeretők, aktívak és barátságosak

a mediator a trusted felett lévő kategória, szóval feltételezem, hogy hasonló vagy szigorúbb követelményei vannak... :D
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 16 2014 05:57am
Quote (TuskesVanek @ 16 Oct 2014 12:35)
>leírom a véleményem >egyből elkezdesz cinikuskodni(legelső kommented az volt, hogy sírsz a röhögéstől) >vergődsz

nyilván így mutat példát egy mediator, ty info én is :)

én azzal mutatok példát hogy még egyszer sem írtam le hogy fogyatékos vagy, és nem is fogom (hoppá?)
és megpróbáltam többször is tldr-ek formájában válaszolni a postjaidra
amikre rendre ty info jön, illetve ha már nagyon nem tetszik a valóság akkor hirtelen vergődik a másik fél és cinikus lesz

- egyszer gondold végig hogy melyik postból indult ez az egész beszélgetés, talán te is röhögni fogsz magadon utólag
- legutóbb mikor néztem, egy Nexus a dolgok felében leverte az iPhone-t pl (csak persze ezt nem veszi a nagy közönség, mert nem a Samsung marketingeli... mondta is valaki hogy a Nexusokat 80%-ban informatikusok veszi tőlük)
- senki sem mondta hogy egy 30e forintos telefon mindent tud, különben nem lenne értelme a többinek esetleg...
- de persze amúgy sem kéne 150k alatt telefont árulni, szerintem is a legnagyobb hülyeség amit valaha is kitaláltak

Quote (TuskesVanek @ 16 Oct 2014 12:48)
pc-t venni nem ugyanaz, mint telefont venni...

de amúgy én nem akarok lebeszélni senkit android telefonról, csak leírtam, hogy szerintem miért nem jó, és én miért nem vennék olyat...

a mediator a trusted felett lévő kategória, szóval feltételezem, hogy hasonló vagy szigorúbb követelményei vannak... :D

how interesting, eddig egy embert láttam akinek nem volt tiszta hogy a mediator az ugyanaz mint a tt
ki lesz az első aki kitalálja, hogy ki volt az?
Member
Gold: 3,747.73
Oct 16 2014 06:01am
Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 12:57pm)
én azzal mutatok példát hogy még egyszer sem írtam le hogy fogyatékos vagy, és nem is fogom (hoppá?)
amikre rendre ty info jön, illetve ha már nagyon nem tetszik a valóság akkor hirtelen vergődik a másik fél és cinikus lesz

- egyszer gondold végig hogy melyik postból indult ez az egész beszélgetés, talán te is röhögni fogsz magadon utólag
- legutóbb mikor néztem, egy Nexus a dolgok felében leverte az iPhone-t pl (csak persze ezt nem veszi a nagy közönség, mert nem a Samsung marketingeli... mondta is valaki hogy a Nexusokat 80%-ban informatikusok veszi tőlük)
- senki sem mondta hogy egy 30e forintos telefon mindent tud, különben nem lenne értelme a többinek esetleg...
- de persze amúgy sem kéne 150k alatt telefont árulni, szerintem is a legnagyobb hülyeség amit valaha is kitaláltak

how interesting, eddig egy embert láttam akinek nem volt tiszta hogy a mediator az ugyanaz mint a tt

JOEY
Member
Gold: 4.20
Oct 16 2014 06:05am
Quote (Vismajor @ 16 Oct 2014 14:01)
JOEY

enyikeh :$$$$
Member
Oct 16 2014 06:05am
Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 12:57pm)

inkább te gondolkozz el a hozzáállásodon

ez egy felhasználói szintű topic szerintem, nem hinném hogy elvárás a fejlesztőmérnöki szint

másik meg, hogy lehetnek eltérő vélemények, nem kell egyből ugrani a másikra

én beírtam egy véleményt, amit te kapásból úgy reagáltál le, hogy "sírok a röhögéstől", és ezek után elvárod, hogy továbbra is szépen beszéljek hozzád... tipikus hunsub

igen, látom, hogy te nem írod be, hogy "nyomorék" ennek ellenére ugyanolyan lekezelő szinten vagy, mint egy jarabek, csak más nyelvet használsz... d3 topicban is elküldtél a fenébe, csak ott nem szóltam semmit

kibaszottul nehéz lenne gondolom megállni, hogy "bocs, de én nem így gondolom" mondatokkal kezd a hozzászólást, egyszerűbb 100 méterrel a másik felett állni

hihetetlen, hogy nincs olyan topic, ahova anélkül tudna hozzászólni az ember, hogy ne kapjon rá valami utálatos megjegyzést :D

This post was edited by TuskesVanek on Oct 16 2014 06:06am
Member
Gold: 0.00
Oct 16 2014 06:06am
Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 11:57am)

múltkor valaki belinkelt egy topicot amibe joey postolgatott
érdemes visszakeresni
ha kicserélnéd a joey nevet vanek-re akkor fel se tűnne a változás :D
Member
Gold: 69.85
Oct 16 2014 06:08am
Quote (Vismajor @ 16 Oct 2014 14:01)
JOEY

Otos szorgalombol!
Member
Oct 16 2014 06:09am
jól van, megint témánál vagyunk

végülis... egy flame topicban is ugyanzt írja be 5 ember, ugyanazokat a sértéseket használja, szerintem rawen multija mindegyik :D

ráadásul egy nyelven beszélnek, több mint gyanús xD

This post was edited by TuskesVanek on Oct 16 2014 06:09am
Member
Gold: 69.85
Oct 16 2014 06:09am
Quote (Anarkin @ 16 Oct 2014 13:34)
What Do You Think of Apple’s New iTime Smart Watch?
http://www.youtube.com/watch?v=v9JQsXPd41U

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev1488489490491492660Next
Add Reply New Topic New Poll