Quote (Anarkin @ Oct 16 2014 12:57pm)
én azzal mutatok példát hogy még egyszer sem írtam le hogy fogyatékos vagy, és nem is fogom (hoppá?)
és megpróbáltam többször is tldr-ek formájában válaszolni a postjaidra
amikre rendre ty info jön, illetve ha már nagyon nem tetszik a valóság akkor hirtelen vergődik a másik fél és cinikus lesz
- egyszer gondold végig hogy melyik postból indult ez az egész beszélgetés, talán te is röhögni fogsz magadon utólag
- legutóbb mikor néztem, egy Nexus a dolgok felében leverte az iPhone-t pl (csak persze ezt nem veszi a nagy közönség, mert nem a Samsung marketingeli... mondta is valaki hogy a Nexusokat 80%-ban informatikusok veszi tőlük)
- senki sem mondta hogy egy 30e forintos telefon mindent tud, különben nem lenne értelme a többinek esetleg...
- de persze amúgy sem kéne 150k alatt telefont árulni, szerintem is a legnagyobb hülyeség amit valaha is kitaláltak
how interesting, eddig egy embert láttam akinek nem volt tiszta hogy a mediator az ugyanaz mint a tt
ki lesz az első aki kitalálja, hogy ki volt az?
inkább te gondolkozz el a hozzáállásodon
ez egy felhasználói szintű topic szerintem, nem hinném hogy elvárás a fejlesztőmérnöki szint
másik meg, hogy lehetnek eltérő vélemények, nem kell egyből ugrani a másikra
én beírtam egy véleményt, amit te kapásból úgy reagáltál le, hogy "sírok a röhögéstől", és ezek után elvárod, hogy továbbra is szépen beszéljek hozzád... tipikus hunsub
igen, látom, hogy te nem írod be, hogy "nyomorék" ennek ellenére ugyanolyan lekezelő szinten vagy, mint egy jarabek, csak más nyelvet használsz... d3 topicban is elküldtél a fenébe, csak ott nem szóltam semmit
kibaszottul nehéz lenne gondolom megállni, hogy "bocs, de én nem így gondolom" mondatokkal kezd a hozzászólást, egyszerűbb 100 méterrel a másik felett állni
hihetetlen, hogy nincs olyan topic, ahova anélkül tudna hozzászólni az ember, hogy ne kapjon rá valami utálatos megjegyzést
This post was edited by TuskesVanek on Oct 16 2014 06:06am