Quote (fahrii @ 2 Dec 2015 17:25)
Fári csaj sztori következik.
Van egy csaj a melóban, régóta nézegetem, tök szép arca van, gyönyörű mosolya, csinos teste, kicsit visszahúzódó mint ént, emellett pedig úgy jár mint aki karót nyelt (mint én).
Múltkor együtt mentünk kiküldetésre, szóval éppenséggel lett volna esélyem nyitni felé.
Pl akkor amikor közös ebédnél egymással szemben ültünk, középen egy virággal, tisztára úgy éreztem magam mint valami randin vagy nemtom.
Pár szót azért szóltunk egymáshoz.
Ma lenn a kantinban hülyültünk haverokkal, erre jön be, miközben ment el mellettem rámnézett és elkezdett mosolyogni.
Épp csajokról volt szó és én meg mondtam h ez a csaj tökre bejön nekem.
Erre ketten egymástól független a társaságból elkezdték mondani, hogy nekik egy haverjuk (külön - külön, szóval nem egy emberről van szó) megfektette és hogy mennyire gecire szar szegény az ágyban.
Na itt most két dolog futott át az agyamon, az egyik hogy 4 emberből, ha 2-nek a haverjánál már megvolt, akkor ki tudja még mennyinek lett meg, a másik hogy mennyire gáz ez a csaj szemszögéből ez a titulus.
Ma este mentem húsért a belvárosban, ezen a szitun gondolkodtam végig... erre ki jelenik meg előttem a zebrán? A csaj.
Na szép mondom.
fári egyébként nem tudom mi a faszomat szenvedsz, te ilyen szar premade szövegekkel odamennél valami szórakozóhelyen ilyen tier dolgokkal hogy szia szépek a lábaid, mikor nyitnak? 10-ből legalább 1 (lehet többet is) nőt felszednél még így is
tényleg, nézzél valami csajozós dumákat a neten, menj el, azt nyomasd.