Quote (Oberon_os @ 12 Jan 2010 14:40)
Nézd, én csak tanácsokat adok, hogy mit ne tegyen. Pl _szerintem_ fölösleges elkezdenie úgy ls-ezni, hogy a _magyar_ guide-t nem képes elolvasni és minden itemre rákérdez amit talál, hogy jó-e mage-re.
Ezenkívül, 12 fg-ből is fölösleges volt elkezdenie, nagyon egyértelmű hogy úgy gondolta, majd lsezik pár napot és lesz goldja belőle. Ez meg nem így működik... Minél többet szán rá, annál hamarabb lesz valós profitja, mivel annál hamarabb tud wellezni/jó teambe bekerülni/normális sebességgel szólózni. 12 fg-ből nyögvenyelés lesz, minden cuccért amit eleinte elad. Főleg a mostani válságban. SZERINTEM.
+ Resellbe is fölösleges belekezdenie ha azt sem tudja, milyen karira mi kell, így azt sem mi mennyit ér.
Ha _tényleg_ ls miatt kezdene játszani, elolvasná a guide-ot, amit mi ajánlottunk (healer partyba olcsóból kijön), majd játszana, és figyelné hogy a jobb karik miket használnak, melyik statok igazán értékesek cuccokon, van-e guild amelyik még vesz gp-t, illetve ha olyan cuccot talál amin a statok passzolnak a guildben leírtaknak (pl. staff/dagger normális intel, heavy arm normális ee-vel, etc), akkor arra rákérdez hogy mennyi.
Szerintem nem kell magyaráznom azt hogy támogatni szoktam/támogattam az újakat ls-ben...

De itt lerí, hogy csak elfecsérelt idő és fg neki az, hogy belekezd.
persze, de én csak tisztán joszándékbol tettem ossze ugy egy maget, hogy az használhato legyen. 12fg ből. Azt is elmonduk, hogy nem lehet vele csak ugy hipphopp keresni, invesztálni is kell bele, és azt is hogy lehet sok kicsi eladással kis hadzonra is szert tenni. Elsozo két oldal kb errol szol. Innentol, mint mondottam rajta mulik mit kezd magával. Tobbit mi ugyis tudjuk.
természetesen nem neki kell elkezdeni resellt, azt az itemet pl magamnak gondoltam hogy jo lenne. Most kuldok glyphelni egy rakattal, kb hasonlokat:
Magical steel sword
Level Req: 10
+356 Max Mana
Rare ironwood club
Level Req: 10
+346 Max Mana
+2 Magic Luck
Rare heartwood club
Level Req: 15
+18 Vitality
+3% Quick Draw
Rare alloy axe