d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ladder Slasher > Hun Discuss
Prev1487048714872487348744976Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 26.29
Jan 12 2010 06:53am
Quote (sunnymarcell @ 12 Jan 2010 12:44)
37 int? lol gg

mennyibe kerül egy ilyen?

600-700 korul
Member
Gold: 124.45
Jan 12 2010 07:33am
Quote (sunnymarcell @ 12 Jan 2010 09:18)
és szerinted milyen cuccokat lehet eladni drágábban? mindjárt nézem milyen cuccok vannak amiket sztem el lehetne adni drágábban

Tier VII

Angelic fossil scale armor
Level Req: 20
Physical Defense: 8 to 35
Magical Defense: 11 to 35

+492 Max Life
+1 Critical Strike
+1 to 7 Mana per Kill
+1% Physical Damage Reduction

már megvettem 2 fg-ért, mennyiért adjam el?

Mielőtt resell mókába kezdesz, érdemes lenne tudni mi mennyit ér, mert így csak bukni fogsz. ez pl 1 fg-t sem ér.
Member
Jan 12 2010 07:56am
Quote (Oberon_os @ 12 Jan 2010 13:33)
Mielőtt resell mókába kezdesz, érdemes lenne tudni mi mennyit ér, mert így csak bukni fogsz. ez pl 1 fg-t sem ér.

ér az csak nem neki. ez például nem rossz kis glyph, de kb kell még neki két honap mire Nara tudni fogja glypelni. csak simán 35perces lesz
Member
Gold: 6,440.13
Jan 12 2010 08:17am
Quote (Baresz @ Jan 12 2010 02:56pm)
ér az csak nem neki. ez például nem rossz kis glyph, de kb kell még neki két honap mire Nara tudni fogja glypelni. csak simán 35perces lesz

és majd ad érte 1fg-t
Member
Jan 12 2010 08:17am
Quote (beni @ 12 Jan 2010 14:17)
és majd ad érte 1fg-t

és én meg visszaveszem tole :D
Member
Gold: 124.45
Jan 12 2010 08:40am
Quote (Baresz @ 12 Jan 2010 14:56)

Nézd, én csak tanácsokat adok, hogy mit ne tegyen. Pl _szerintem_ fölösleges elkezdenie úgy ls-ezni, hogy a _magyar_ guide-t nem képes elolvasni és minden itemre rákérdez amit talál, hogy jó-e mage-re.
Ezenkívül, 12 fg-ből is fölösleges volt elkezdenie, nagyon egyértelmű hogy úgy gondolta, majd lsezik pár napot és lesz goldja belőle. Ez meg nem így működik... Minél többet szán rá, annál hamarabb lesz valós profitja, mivel annál hamarabb tud wellezni/jó teambe bekerülni/normális sebességgel szólózni. 12 fg-ből nyögvenyelés lesz, minden cuccért amit eleinte elad. Főleg a mostani válságban. SZERINTEM.
+ Resellbe is fölösleges belekezdenie ha azt sem tudja, milyen karira mi kell, így azt sem mi mennyit ér.

Ha _tényleg_ ls miatt kezdene játszani, elolvasná a guide-ot, amit mi ajánlottunk (healer partyba olcsóból kijön), majd játszana, és figyelné hogy a jobb karik miket használnak, melyik statok igazán értékesek cuccokon, van-e guild amelyik még vesz gp-t, illetve ha olyan cuccot talál amin a statok passzolnak a guildben leírtaknak (pl. staff/dagger normális intel, heavy arm normális ee-vel, etc), akkor arra rákérdez hogy mennyi.

Szerintem nem kell magyaráznom azt hogy támogatni szoktam/támogattam az újakat ls-ben... :D De itt lerí, hogy csak elfecsérelt idő és fg neki az, hogy belekezd.
Member
Jan 12 2010 08:48am
Quote (Oberon_os @ 12 Jan 2010 14:40)
Nézd, én csak tanácsokat adok, hogy mit ne tegyen. Pl _szerintem_ fölösleges elkezdenie úgy ls-ezni, hogy a _magyar_ guide-t nem képes elolvasni és minden itemre rákérdez amit talál, hogy jó-e mage-re.
Ezenkívül, 12 fg-ből is fölösleges volt elkezdenie, nagyon egyértelmű hogy úgy gondolta, majd lsezik pár napot és lesz goldja belőle. Ez meg nem így működik... Minél többet szán rá, annál hamarabb lesz valós profitja, mivel annál hamarabb tud wellezni/jó teambe bekerülni/normális sebességgel szólózni. 12 fg-ből nyögvenyelés lesz, minden cuccért amit eleinte elad. Főleg a mostani válságban. SZERINTEM.
+ Resellbe is fölösleges belekezdenie ha azt sem tudja, milyen karira mi kell, így azt sem mi mennyit ér.

Ha _tényleg_ ls miatt kezdene játszani, elolvasná a guide-ot, amit mi ajánlottunk (healer partyba olcsóból kijön), majd játszana, és figyelné hogy a jobb karik miket használnak, melyik statok igazán értékesek cuccokon, van-e guild amelyik még vesz gp-t, illetve ha olyan cuccot talál amin a statok passzolnak a guildben leírtaknak (pl. staff/dagger normális intel, heavy arm normális ee-vel, etc), akkor arra rákérdez hogy mennyi.

Szerintem nem kell magyaráznom azt hogy támogatni szoktam/támogattam az újakat ls-ben... :D De itt lerí, hogy csak elfecsérelt idő és fg neki az, hogy belekezd.

persze, de én csak tisztán joszándékbol tettem ossze ugy egy maget, hogy az használhato legyen. 12fg ből. Azt is elmonduk, hogy nem lehet vele csak ugy hipphopp keresni, invesztálni is kell bele, és azt is hogy lehet sok kicsi eladással kis hadzonra is szert tenni. Elsozo két oldal kb errol szol. Innentol, mint mondottam rajta mulik mit kezd magával. Tobbit mi ugyis tudjuk.

természetesen nem neki kell elkezdeni resellt, azt az itemet pl magamnak gondoltam hogy jo lenne. Most kuldok glyphelni egy rakattal, kb hasonlokat:
Magical steel sword
Level Req: 10
+356 Max Mana

Rare ironwood club
+346 Max Mana
+2 Magic Luck

Rare heartwood club
Level Req: 15
+18 Vitality
+3% Quick Draw

Rare alloy axe
+378 Max Mana
+5% Glancing Blow

Angelic brocade robe
+8 Vitality
+1% Magical Damage Reduction
+2% Quick Draw
+12% Heal Mastery

Magical silk robe
+21 Intelligence

Mythical brocade padded robe
+17 Intelligence
+1 to 8 Life per Kill
+2% Mana Syphon
+1 Jubilance

Rare silk padded robe
+14 Strength
+1% Experience Gained

Rare silk padded robe
+24 Dexterity

Rare double cured leather armor
+13 Dexterity
+1 to 5 Mana per Attack

Rare alloy plate mail
+13 Dexterity
+2 Jubilance

Rare wind VI
+20 Dexterity
+1% Physical Damage Reduction

Rare wild heal V
+3 Dexterity
+372 Max Mana

Magical heal V
+11% Heal Mastery

Rare focused heal VI
+1 to 6 Mana per Kill
+6% Quick Draw
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jan 12 2010 08:50am
Quote (Oberon_os @ 12 Jan 2010 14:40)

btw en lestat mage guidejaval kezdtem el jatszani
abbol tudtam meg mindent a jatekrol kb
Banned
Gold: 0.95
Warn: 60%
Jan 12 2010 09:50am
A mágus elementális sebzéssel támad. Fizikailag nem erős, viszont mentálisan fókuszált, elementális sebzéssel támadja az ellenfeleit. Hasonlóan mint a tolvaj,legfontosabb, hogy előbb sebezzen mint az ellenfél, mivel fizikailag nem bírja sokáig a harcot.

Használhat:

Vért: Robe, Padded Robe
Fegyver: Dagger, Staff
Charm: minden fajta

Guild Pont: Pass: 2, Fail 1

Kezdő Stat:

Strength: 20
Dexterity: 50
Intelligence: 60
Vitality: 20

ennyi van lestat guidejaban leírva. ebből hogyan tudjak meg mindent a játékról? nincs benne leírva, hogyan kell kezdeni, csak kb. leírja az egész játékot magyarul. én ezt látom benne

btw. elolvastam
Member
Gold: Locked
Jan 12 2010 09:54am
Quote (sunnymarcell @ Jan 12 2010 04:50pm)

Guild Pont: Pass: 2, Fail 1

Kezdő Stat:

Strength: 20
Dexterity: 50
Intelligence: 60
Vitality: 20

ennyi van lestat guidejaban leírva. ebből hogyan tudjak meg mindent a játékról? nincs benne leírva, hogyan kell kezdeni, csak kb. leírja az egész játékot magyarul. én ezt látom benne

btw. elolvastam

Rakjál minden pontot int-re. Sokan mondják 5-10 pontot vitára érdemes amíg nincs jó cuccod, de ha int-re raksz mindet nagyot azzal sem hibázol (nekem bejött szar cuccal is). Te döntöd el.
Aztán toljad. :D
Sok pénzed úgy sincs, ami itemet találsz s használható, használd.

Én amíg mage-el nyomtam lowlevelen melee-ként haladtam, ez azt jelenti, hogy volt egy ee dagger vagy staff amit használtam és charmnak/armornak vagy maxlife itemeket tettem fel vagy life per kill itemeket (én a life per kill cuccokat jobb szerettem). Ezzel lehetett haladni mondjuk lvl 15-20ig, utána jöttek az ee charmok, és az int armor és int weapon egészen mq-ig. Az, hogy milyen szintenként cserélsz cuccot a te dolgod, amíg szar itemeid vannak érdemes minden v. minden második tier-re új ee charmot venni.

De nagyon low fg-d van, ennyi fg-vel nem tudsz igazán haladni.
Én itt azt csináltam, hogy vettem itemeket 1 fg-ért és eladtam 5 v. 10 fgért, csak ehhez ismerni kell az árakat, mivel új vagy nem ismered. Csinálhatod azt is, hogy haladsz 10 levelt, amit találsz megtartod vagy eladod, rerollozod a karit majd újrakezded.
Így elég szar mondjuk.

Quote (Baresz @ Jan 12 2010 12:29pm)
np

fiss well:

Magical adamantium dagger
Level Req: 35
Damage: 46 to 80

+37 Intelligence

...ohh csillagok...

lottozzál :D

This post was edited by A122 on Jan 12 2010 10:05am
Go Back To Magyar Topic List