Quote (Karan2_Returned @ 4 May 2015 20:25)
Ime egy remek pelda hogy miert nem beszelek csajokkal:
Azt hittem mara mar megusztam a csajokat, erre ramköszön vonaton egyik regi ismerösöm, es int hogy üljek le melle - en meg mit sem sejtve belesetaltam a csapdaba.
Szembe ült vele 2 csaj ismeröse, uton voltak blazolni. A leszallomig arrol beszeltek vegig, hogy ök mekkora majerek, mert minden nap blazolnak, mindezt memebe foglalva.
Beszelgettem velük, mosolyogtam, ugy tettem mint ha erdekelt volna akarmi is amit mondanak, közben a lelkem melyen megmondtam volna nekik hogy semmilyen formaban nem kivanok velük tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni.
Nem is írtam a hétvégi buli kimenetelét.
Elmentem 2 gyúrós haverommal, mintkét srác 10/10, viszont az egyik ugyan olyan tard nők terén mint én.
Végül az lett h a másik könyörgött nekünk h mennyünk csajozni és legyünk a szárnysegéde mi meg bujdostunk inkább meg leléptünk mindig (volt h elindultunk 3an egy csaj grouphoz viszont útközben beparáztam és inkább továbbhaladtam mellettük egészen a kijáratig, aztán parás haver jött velem, szerencsétlent meg egyedül hagytuk velük). Végül ebből elege lett és inkább felszedett egyedül egyet, mi meg ketten ücsörögtünk a táncparkett mellett. Majd végül akkor léptünk le amikor egy csaj odajött vészesen közel elénk és elkezdte rázni nekünk a seggét közben meg a bnői nézték őt néhány méterről és nevettek. Ezt csinálta a csaj 5 percig (bár lehet volt több is nemtom eléggé fáradt voltam és összefolyt minden), odaszóltam havernak h ez most nekünk rázza vajon a seggét? Erre kaptam egy nemet, aztán mivel késő volt inkább leléptünk.
This post was edited by fahrii on May 4 2015 01:37pm