Quote (mrkog @ 10 Jan 2010 12:52)
Magical wind XIV
Level Req: 55
Spell Damage: 216 to 975
Mana Cost: 109
+199% Enhanced Effect
No. Ezzel sikerült 41-et ütnöm wellmobon.
Egy újabb negatív rekord.
Következő update után lehet ez lesz a maximum.

én vennék csillagot, mert 1 csillag -1%mana skin a mobon

Quote (szeretlek_zizi_igenerosen @ 10 Jan 2010 12:32)
Egyezzünk meg 500+ban, de inkább ~2k. És az egy jó, hasznos mászó cucc lesz, semmi extra nélkül, amolyan alsó+, közép-alsó kategória. :/ Ha közép-felső - felső kategóriás karit akarsz, csak a lvl55 gear lesz ~3-4k fg minimum.
Legalábbis, mikor toltam akkor ~3k fg volt a heal charm, + ~50-55HM fegyver+arm, azokra nem emlékszem.

És ez csak a multi eq, wellre/solora ~2k attack charm, ~600-1k int weap. És még mindig csak 55ről beszélünk, és még mindig nem top cuccokról, szimplán haladósról.
Nem tudom hc-ban működik-e még a low itemek tömeges eladása, ha igen, úgy 1 fg-ért rakhatsz fel cuccot, de az minden lesz, csak nem élvezetes, és nem keresel vele jól.
update miatt solo része joooval drágább lett, mert középkategoria már nem halad annyira (75% dam csak) és jo cuccok árát meg felvitte. High endrol nem is beszélve.
Egy catában hasznos mage nem tul drága, lvl30 100ee alatti csarmokat már kapsz 70fg is ami focused. 20HM cuccot lvl15 korul 1fg ért vehet MProl. Már ezekkel a cuccokkal is boven jobb mint itt ott egy másik mage. Persze bizonyos partibol igyis kivágják mint a huzat, de átlagosakban még orulnének is neki.
uj rekord 1-71 5,5 ora alatt.
This post was edited by Baresz on Jan 10 2010 07:13am