Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ 18 Dec 2009 00:03)
nagyon nem latjatok at a dolgokat :/
most felmerul a kerdes paul miert csinalta ezeket az ujitasokat?
mert az oke, hogy te/kopek elintezed annyival, hogy szuklatokoru, meg hulye, meg krajolok mert lassabban haladok es szar a csarmom, de emogott azert ennel kicsit tobbet kene latni, minthogy paul tudatosan rosszat csinal maganak, tobbek kozt azok az okok amiket felsoroltam, ha nem igy lenne, egyszeruen nem vezette volna be ezeket
meg azert az is erdekes kerdes, hogy allnal a jatekhoz, ha a kezdetek ota ennyit damolt volna csarm es evek ota ugyanigy mukodne a lifesteal ^^
1. Nem akarom minősíteni pault. De ha ennyire hatalmas agynak gondolod, Te tedd azt. Gondold azt hogy nem hibázott, és minden ördögi tervének része, az is hogy a játékos állomány a hatodára esett...
2. Nem cryoltam - most. Régen sem. Hangot adtam akkor is nemtetszésemnek, és otthagytam a gecibe az egészet. Mint ahogy rajtam kívül többszázan.
/e ha érdekelt volna hogy vesztek fg-t, akkor a maradék LS cuccom eladtam volna, hogy lgalább valamennyit visszanyerjek. NN, inkább használják azok akik még örömüket lelik benne - ingyen. Most sem cryolok. Csak postodra megjegyeztem, hogy jól hangzik ez a "jól taktikázik paul, nem lennének ennyien" duma, de sajnos a gyakorlat nem ezt mutatja. Régen 300, most 50. Ezt nem lehet más nézőpontból nézni. Nem bonyolódtam "milettvolnaha"-ba. Nem is fogok. Csak megjegyeztem, hogy a számok arra engednek következtetni, hogy bizony elkúrta.
3. Igen, egész máshogy állnának a játékhoz a playerek, ha elejétől kezdve ilyen lett volna. De nem ilyen volt, és a régi jobban tetszik a többségnek. Ezt írtam is előző potomba, de végül kitöröltem, mert nem illett bele. Lényeg, a játékok akkor motiválnak, amikor ELŐREFELÉ fejlődsz. Új skillek, jobb képességek, több kaszt, szebb damot látsz, mint azelőtt. HA visszafelé fejlődnek, az nem motivál. Rontja a morálod, el megy a kedved tőle. Minek játszak egy olyan játékkal, amiben minél jobb cuccokat szedek össze, azokat annál jobban gyengítik.
Rengeteg lehetőség van, ami multit segítette volna, single lebaszása nélkül. Eleve, multiban sokkal több az xp, már emiatt jobban megéri haverekkel kenni, nem grabber lícserekkel.
This post was edited by Oberon_os on Dec 17 2009 06:26pm