Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ 17 Dec 2009 20:00)
no off, csak sok crypost utan reagalnom kellett mar valamit :c
azt azert meg hozzatennem, hogy biztos vagyok benne a kommentek alapjan, ha baremelyik ls player a hunsubrol lenne az admin, hosszutavon gyorsan elbaszna az lst es mar reg nem jatszananak vele ennyien, de azert csak szidjatok pault hogy mekkora szar
Erről annyit, hogy mikor kentem, akkor 250-300 player általában onlyne volt. Az új graf up után felmentem megnézni hogyismilyenlettezaszar, és 50en voltak fent. Igen, jól marasztalja a playereket, fasza logikád van. Saját szemeddel is láthatnád: mikor pörgött az LS, fél év alatt hoztunk össze kb 2k oldalt, 15-20an. Idióta nerfek óra 3-4 player ~200at. Okj.
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ 17 Dec 2009 22:08)
hat igen, az biztos hogy sokan fgt vesztettek vele, de ez kisebb problema (legalabbis njaguarnak biztosan ez a kisebb....) lasd megegyszer a postom, paul csak hosszutavon gondolkozik
ennyire szűklátókörű (vagy hülye) nem lehetsz. Ahol fg van, ott $ van amögött. Ahol fg-t vesztenek, és ezáltal pénzt, ott bizalmat is vesz paul. Arról nem is beszélve, hogy aki veszít, az pénzt veszít, szóval kurvára nem legkisebb probléma.
Egy multi game annál jobb, minél többen kenik. Minél kevesebben, annál kevésbé éri meg játszani, mivel nem biztos hogy működni fog a multi része, illetve nehezebb jó társakat lelni. Így ha sokan kilépnek egy multiból, az azt eredményezi, hogy mégtöbben ki fognak (kvázi, elmennek a haverok, nincs kivel) ==> kevesebb dollárt lehet keresni.
Ha sokan azért játszanak hogy fg-t keressenek, valakiknek fg-t kell bevinni a rendszerbe - ami paulnak pénz, a cső legvégén. Ha sok a trade, több fg is megy ki egyben (fee ugyebár).
Más: te elkezdenél egy olyan játékot, amibe 6-7k-t kell belefeccolni hogy picit is hasznos legyél, azt tuti nem hozza vissza, és egyre kevesebben kenik? Illetve folytatnád, ha középkategóriás cuccod van, és az eddigi ~1-2 hét/mq helyett ~1+ hónapig kéne szenvedned egy mq-ért?
Embereknek 2 motivációjuk van ls-ben: haverekkel gémelni, és mq-t szállítani a guildnek, hogy jobbak legyetek mint a többi. És az fg szerzés. Atm mind2ő gecire le lett lassítva. hf