Quote (HunIndex @ Jan 16 2013 04:02pm)
Egyáltalán nem sírok azon, hogy -20ban nem bírta sokáig. Csak viccesnek tartom, hogy ezt megtapasztalhattam élőben. Bár ezt leírtam, de mind1.
Amúgy meg azt nem mondanám feleslegesnek, hogy gyorsan megnyissa a pl galériát. De nem csak erről van szó, hanem kb akármilyen műveletről. Megnyitok egy jegyzetet, elkezdek írni, aztán át akarok váltani a szótárra, mert nem jut eszembe valami, vagy mert csak kíváncsi vagyok valamire, akkor ő ettől már kb összeomlik. minumum gondolkozik 10 secet, rosszabb esetben újra indul, vagy egyszerűen csak lefagy. Ezt azért nem mondanám olyan problémának, ami mellett el lehet menni. Egyszerűen sokszor kezelhetetlen, és megbízhatatlan.
Inkább csak attól ,,félek", vagy az ami esetleg zavarna, hogy én igen feledékeny vagyok. Ok haza jövök, feldugom tölteni, elkezdem csinálni a dolgaimat, és rajta felejtem töltőn mondjuk 4-5 órára, ha nem egész estére, éjszakára. Ezzel nem igazán használnék az akksinak. Hamar csökkenne az élettartama, aztán még gyakrabban kell tölteni, és így tovább
a kutyák pedig megvakulnak a csokitól igaz?