Quote (TresholdOfUniverse @ 16 Jan 2013 15:45)
Nem ertem az oylan embereket mint te.
Most azt varod el a telefonodtol hogy kurwa gyorsan betoltson minden szart, amire egyebkent a vilagon semmi szukseged, vagy arra hogy -20ban is birja az aksija?
Erre fel veszel valamit, ami egyikre se jo. Telefonalni lehet vele es gondolom nem -20ban sutetted amindennapjaid.
Egyáltalán nem sírok azon, hogy -20ban nem bírta sokáig. Csak viccesnek tartom, hogy ezt megtapasztalhattam élőben. Bár ezt leírtam, de mind1.
Amúgy meg azt nem mondanám feleslegesnek, hogy gyorsan megnyissa a pl galériát. De nem csak erről van szó, hanem kb akármilyen műveletről. Megnyitok egy jegyzetet, elkezdek írni, aztán át akarok váltani a szótárra, mert nem jut eszembe valami, vagy mert csak kíváncsi vagyok valamire, akkor ő ettől már kb összeomlik. minumum gondolkozik 10 secet, rosszabb esetben újra indul, vagy egyszerűen csak lefagy. Ezt azért nem mondanám olyan problémának, ami mellett el lehet menni. Egyszerűen sokszor kezelhetetlen, és megbízhatatlan.
Quote (beni @ 16 Jan 2013 15:44)
A hidegben nem működik jól az ilyesmi. Nekem fényképezővel is volt olyan síelésnél, hogy feltöltöttem, kimentem a pályára, elővettem, csináltam három képet és lemerült...utána megint belső zsebben felmelegedett valamennyire, hogy később tudjak még egy-egy képet csinálni, de nagyon beállításokra már nem volt idő, csak előkapni és exponálni.
Gopro kamerával is volt, hogy a 2 - 2.5 órára írt telep pár tíz perc után feladta a harcot, miután bemerítettem egy őszi rafting túrán a hideg vízbe.
Amúgy ránézésre nem tudnék egy ilyen telefont használni, mint ami neked van. Iphone után agyfaszt kapnék tőle. A mindennapos töltéstől pedig nem tudom miért ráz ki a hideg. Hazamegyek, rárakom a töltőre és kész, abszolút semmi macera nincs vele. Több, mint egy éves és még sosem merült le.
Inkább csak attól ,,félek", vagy az ami esetleg zavarna, hogy én igen feledékeny vagyok. Ok haza jövök, feldugom tölteni, elkezdem csinálni a dolgaimat, és rajta felejtem töltőn mondjuk 4-5 órára, ha nem egész estére, éjszakára. Ezzel nem igazán használnék az akksinak. Hamar csökkenne az élettartama, aztán még gyakrabban kell tölteni, és így tovább