Quote (SteelMeetsSteel @ 3 Jan 2019 17:07)
azert azt hozzatennem, hogy massziv allami tamogatasokkal es vedelemmel (a nyugatihoz kepest)
a nagyobb nevu autogyartokkal akiket lehagytak azert nem tudom kikre gondolsz, hacsaknem az iparnak arra a felere ami csodbement es fel lett vasarolva. amig exportban nem sikeresek nemigen lehet objektivan megitelni mi tortenik
True, bar ahogy olvastam a gwm nem all annyira kozel a parthoz mint a tobbi kinai autogyarto, eladasokban(csak suv) elmentek a honda/subaru/land rover mellett(ofc csak hazai piacot nezve) de ennek meg nem sok jelentosege van meg most mert ahogy mondtad az exportban meg nincsenek ott. De valoszinuleg ezt is megoldjak szerintem 5 even belul. A minosegre nem lehet panasz egyaltalan, egyszeruen meg csak nem jutott el a nyugatra a kinai autoipar. Ott van peldanak a volvo + lynk&co, volvo technologia kinai nevvel illetve tovabbfejlesztesekkel, egy dolgot nagyon jol csinalnak imo, masolni es jobbat csinalni belole.
De a masolas minden autogyartonal megy, mindenhol nezik hogy ki milyen ujitasokat probalgat meg hogy hogyan mukodik.