Quote (TouchCow @ Jan 21 2013 08:19pm)
lassan jön a tavasz, szal el kell kezdeni gyúrmázni, hogy nyárra minden muff az én faszomat szopkodja
nem járok le majd terembe, itthon fogom megoldani
valami fasza edzéstervet és étrendet valaki tudna írni?
tudok itthon húzódzkodni, meg vannak súlyzók. Csak csöcsre, hasizomra meg karra akarok gyúrni, a többi alkatrészem teljesen rendben van. (a 12 év versenyszerű úszásnak köszönhetően a hátam meg a lábaim elég stronkok)
a fő célom a csöcsre gyúrás lenne, mert gyerekkorom óta ez a betegségem van:
http://www.spirehealthcare.com/southbank/mr-guy-sterne/body-surgery/male-breast-correction/annyira nem durva, mint mondjuk a képen, de azért kibaszottul tud zavarni... viszont ha rágyúrok és jó izmosak lesznek a csöcseim akkor nem lesz olyan feltűnő ez a betegség
inb4 napi 5x csirke rizs kombó
Ilyen körülmények között minden nap csinálnék 3x sorozat fekvőtámaszt meg húzódzkodást sorozatonként váltva, húzódzkodás közbe a lábad kicsit emeld meg, hogy hasad feszes legyen, ezzel hasad is megdolgozod,
bár amíg nem lesz alacsony a testzsírod nem fog látszódni. Súlyzók nem tudom milyenek vannak, de csinálhatsz tárogatást meg fekvenyomást velük a fekvő után egyből pihenés nélkül.
Étrend:
Reggeli: valami tojásos étel+zabpehely
Ebéd: Csirke/Pulyka/Marhahús+rizs/krumpli+sok zöldség(brokkoli, saláta)
Vacsora: Ugyanaz mint ebéd
~4 liter víz a nap folyamán, lehetőleg este ne sokat, hogy ne kelljen 5x kimenni wcre