Quote (tevetava @ 24 Feb 2014 23:29)
nem értem, hogy mi a problémád az évaddal. a befejező rész utolsó 2 jelenete egyik legsokkolóbb sorozatélményeim egyike, és az évad többi része is epic volt
Nekem s2 jött be eddig leginkább.
Gondjaim burkoltan, csak hogy ne lőjek le túl nagy poénokat azoknak, akik még nem látták:
Az első részben megismert gyilkosról azt hittem, hogy csak epizódszereplő. Szerintem legalább egy ideig homályban kellett volna tartani a kilétét.
Dex közeledése egy ideig oké volt, de feleslegesnek éreztem, hogy ennyire közel kerüljön az illetőhöz.
Aki bevallotta Debrának, amit tett, simán beköphette volna azt, akit.
És a kedvencem: kedvenc Dexterünk, a sorozatgyilkosok atyaúristene nem szúrja ki a fekete furgont a háta mögött, amit korábban ő is követett - na itt már nagyon húztam a szájam.
Ja és egy majdnem teljesen vízhatlan zsákban (amit eleve feleslegesnek tartottam használni) simán kibír egy ember még két másodpercet, amíg még kétszer fejbetoszom XY-t a szívlapáttal, hogy még úgy maradjon min. fél percig.
Egyéni vélemény, attól persze megértem, hogy valakinek ez bejön, nem vagyunk egyformák.
Én mindenesetre pihentetem, most elkezdem ezt az Éghasadás dolgot.
Quote (-joey- @ 25 Feb 2014 11:08)
Ebben a témában az X-Aktákat szerintem nem lehet überelni. A fő történeti szál zseniális, megéri végignézni a rengeteg filler epizód ellenére. Nálam örökös helye van a külső HDD-n.

Quote (ecneB @ 25 Feb 2014 14:48)
nem vagyok scifi rajongo cseppet sem, de bsg nekem is baromira bejott.
vagy ezeket

Éghasadás 3:09 -első kérdés - hogy a faszba nem nyírtak még ki mindenkit ezek a dögök?!
This post was edited by Szerintem on Feb 25 2014 02:22pm