Quote (Oberon_os @ 4 Feb 2011 17:38)
Hmmhmmmm, sztem nekro így is jobb. A vámpírlord odabasz, hulla animálással kiírthatatlan (eleve, hulla animálás a kedvenc spellem már). Black knight is kikúrtjó, duplaütés és curse... Finom. Alap lények közül tower mellett a csonti a legjobb imo. .További előny, hogy sebzésük tág határok között mozog. Így az áldással, ami max damot adja be, brutálisan meg lehet erősíteni az egységeket (ez még a towernél is nagy előny, ráadásul az méginkább ranged alapú, méginkább kijön a pozitívuma). További előny, hogy sárkányokból, és hidrából csinálható csontsárkány, ami ugyan nem a legerősebb lény, de így többszörösét összeszedhetjük más várakból, + REANIMATE DEAD!!!!!44
Összességében, a necrót találom a legkombósabb, legérdekesebb várnak, utána a tower, minden egyéb ezután (fortresst, elementált utálom egyedül).
Most én is baromira megkedveltem.
http://www.maps4heroes.com/heroes3/rating.php?testcookie=1&id=19Ezt a mappet nyomom (WORLD a neve, SoD map, XL, ha a link nem jönne be). Necroval..

Nem sietem el, ahogy semmit, mindig sokat tökölök. Jó a start, de kb 3.-4. hétig érdemes várni a masszívabb indulással. A fő váradban lényegében mindent megkapsz startkor, meg rakat resource, meg gold, de ugye egység az nincs.
Nha és a main hősöm: