Vis Major
Elmentek a halál faszára nyomorék banda, haljatok éhen, növesszetek gitárt a hasatokba és a rák pengesse nyomorultak
Jegyek és bérletek 2013-ban | Budapesti Közlekedési Központ
http://www.bkk.hu/2012/12/jegyek-es-berletek-2013-ban/2013-tól új bérlettípusokat vezetünk be, hogy takarékosabbá és kényelmesebbé tegyük a közlekedést. Változik több jegy és bérlet ára, amellett, hogy a jegyek és a teljes árú bérletek ára az inflációt követve emelkedik, kedvezményes (tanuló, nyugdíjas) bérletek ára azonban 2013-ban sem nő.
Share · about an hour ago ·
3 people like this.
Gabriella Halász EGYETÉRTEK!
Tamás Csillag Mi a baj vele?
Vis Major Nem tudom. Szerinted?
Tamás Csillag Nem tetszik a berlet szine?
Vis Major You're doin it wrong, leonidas
Vis Major Greetings from NY
Tamás Csillag Gyerunk Vis, fejtsd ki szepen, mi a baj ezzel?
Vis Major Ugye most nem akarod azt mondani, hogy szombathelyi születéssel abudhabis és newyorkos kint tartózkodással meg akarod szakérteni?
Tamás Csillag Mar bocsass meg, de nem emelkednek szamodra a jegyarak. Ez jo neked, de rossz a Bkvnek, hiszen 5%-os magyar inflacio mellett ez jelentos kieses lesz kov. evben. Fura, hogy kulonszedik a kozoktatast es a felsooktatast, de eddig is lehetett nemzetkozi diakkal Pesten olcsobb berletet venni, csak ki kellett hozza valtani azt az igazolvanyt. A nyugdijasoknak termeszetesen meg tobb kedvezmeny jar, de ehhez mar hozzaszokhattunk.
Viszont ha a szine nem tetszik, akkor egyet kell ertsek veled. Tenyleg ocsmany.
Vis Major Ja, tényleg ronda szine van
vis

nem fogtam fel, hogy mi a gond.
ma vettem bérletet én is. nekem tetszik a szine.
15 nap meloert kaptam 58k-t. Ezzel megvaltom a vilagot.
DE AZERT MEG A SZERZODESEMET SE UJITOTTAK MEG :DDDD