Quote (llllllllllll @ 20 Apr 2015 16:14)
http://3.ii.gl/mJiF8Et5.pngez az apm, amikor egy gombot nyomogatsz, akkor is ha épp nem csinál semmit
mi ez a kijelölgetés + zongorázás? geci hangos
azert spammolom a gombot, mert gyorsabb
kb olyan mint amikor wowban vered a cd hotkeyét de még nem járt le rajta a timer
az 123-at spammolom a jatek elejen, kb olyan mintha bemelegitenel, hogy meglegyen a tempo ami majd kesobb kell (nyilvan en nem vagyok tul jo most, es nem tudom tartani ugyan azt az iramot jatek kozben mint amit a jatek elejen a spammolassal produkalok, de sokat segit)
Quote (jarabekg @ 20 Apr 2015 15:38)
cpt levi csak azert mad, mert szar a mobakban, es kibaszott egy rakat felesleges idot egy unalmas dedgamre ami mar senkit nem erdekel
meg lehet mutatni, hogy a lol ez jatek, juss el itt is challengerig masterterran :)))
untam a játékot, nem is azért mert hue easy game, csak szimplan untam
Quote (llllllllllll @ 20 Apr 2015 16:13)
elég mad vagy
eddig 3 gamet néztem, mindegyikben kikaptál :C
ja eleg mad vagyok mostanaban, mert blizz ugy gondolta, hogy teljes mmr resetet csinal ebben a szezonban, es elozo szezon utolso napjan grindoltam vagy 30 gamet, hogy visszakeruljek masterbe, de a blizz nem szolt rola, hogy masnap azt benullazza, aztan jol berakott platinumba ebben a szezonban es merhetetlenul felbasz, arrol nem is beszelve, hogy siman ki is kapok, mert sok hozzam hasonlot is lebaszott, es beakad az mmr es grindolhatok, de mostmar hala istennek legalabb diamondba visszadobott.
Quote (Karan2_Returned @ 20 Apr 2015 16:19)
SC2-t meg dotat teljesen felesleges összehasonlitani. Starcraftban egy competitive menet 17 perc körül van atlagban, Dotaban meg 45 perc körül. Sprintelni is mashogyan megterhelö mint egy maraton. LoL az meg olyan mint ha lejarsz neha setalni.
röhögök
Quote (llllllllllll @ 20 Apr 2015 16:25)
micrózást miért nem látok, csak ilyen basic szinten
mert fos gameket toltam most, nem is volt nagyon makro game (csak egy mech, de az meg kevesbe latvanyos mikro, ott is van, de nem latvanyos, az inkabb positioning meg unit comp)
This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 20 2015 08:40am