Quote (Cpt_Ghost @ 20 Apr 2015 14:26)
onmagaban az tenyleg nem nagy cucc, hogy 200 unit van a control groupodban, nem is az a lenyeg, hanem hogy ezeket szet szeded es koordinalod, azert nezzunk mar meg egy happy marine splitet :D
++
lolban nincs multitasking, sc2-ben van
szerintem osszefoglalva I made my point, levi erolkodesen meg csak nevetni tudok, egyszeruen nincs semmi amivel megtudnad tamadni amit mondok, ilyen mondva talalt hulyesegeken kivul
Lolban nem tudom van e vmelyik heronak valami macroja, vagy van e igazan multitaskingnak mondhato resz, de dotaban van, ahogy egy Age of Empiresben is van (inb4 egyszerre szedtem a ribizlit es utottem a parasztokat quote).
Nah az AoE egy jo pelda pl. Volt xx egyseged, beraktad kulonbozo control groupokra, teszem azt tab+0-9 (banat tudja mar mi volt), attol meg egyszerre kijelolhetted a 0-4 control groupokat, aztan ha olyan volt, mar hotkeyel spliteltel, ez scben is igy van nem?
Amugy en red altert + tiberian sunoztam meg regen (evekkel ezelott), de most mar egyik se menne imo, mind a kettot konnyebbnek es atlathatobbnak mondanam az sc2-nel mondjuk, most attol fuggetlenul hany eves jatekok, de ott is igy ment a control group. Megindultal egy ideig a nagy armiyval, azon belul meg control groupokra volt akarmilyen rendszer szerint bontva a teamed es amikor szukseg volt ra spliteltel.