Quote (Baleee @ 20 Apr 2015 14:19)
Feltunt, de volt olyan, amiben ezt 'komoly' ervkent hoztak fel. marmint nem ezek, hanem sc2 fagok, vagy mittdomenkik.
onmagaban az tenyleg nem nagy cucc, hogy 200 unit van a control groupodban, nem is az a lenyeg, hanem hogy ezeket szet szeded es koordinalod, azert nezzunk mar meg egy happy marine splitet
Quote (CyberPunk666 @ 20 Apr 2015 14:21)
kurvaegyszerű egy játékot nehézzé tenni.
Rakj bele annyi multitask elemet, amit egyetlen ember sem tud egyszerre kezelni és kész.
Lehet nyomni, hogy kinek mekkora az apm-e.
Az sc2-ben is ez a legnehezebb. Én szar vagyok a multitask játékokban, ezért nem is szeretem őket.
Ameddig játékos játszik játékos ellen, tökmindegy, hogy mi a játék, a jobb fog győzni, mert lesz benne olyan, amit lehet jobban csinálni a másiknál. (kivéve extrém randomos esetek)
Innentől meg tökmindegy, hogy melyik játék milyen nehéz.
Képzeld el az sc2-t végletekig lelassítva, amikor mondjuk van 3 másodperced kiadni egy körben az utasításokat, és azok egyszerre kezdődnek el. Nem azt mondom, hogy ezután nem lesz komplex játék az sc, de sokkal könnyebb lesz, és egészen másként kellene játszani, mert ez a fő nehézsége jelenleg.
Csak más hozná ki a különbséget és ennyi.
++
lolban nincs multitasking, sc2-ben van
szerintem osszefoglalva I made my point, levi erolkodesen meg csak nevetni tudok, egyszeruen nincs semmi amivel megtudnad tamadni amit mondok, ilyen mondva talalt hulyesegeken kivul