Quote (anyd @ 20 Apr 2015 13:46)
szarkazmus volt
hasonlítsd össze, találj szempontokat, aminek van értelme, gyerünk
Azért van pár :)
>tized annyi dologra kell figyelni
>tized olyan lassu a jatekmenet
>mindig tudod a csapattarsaidat okolni
>maga a mufaj egy rtsbol lett megcsinalva, ugyan az a nezet es az iranyitas, csak itt egy darab special unitot iranyitasz sok helyett
>egy kimaxolt armynak annyi abilityje van mint az egesz teamednek lolban, csak ezt te egyedul iranyitod, es kontrolalod az ellenfel aoejat
>sc2ben nincs uresjarat (kiveve ha szarul jatszol)
>nem eleg csak nezned a mapot kontrolalnod is kell az egeszet, ha azt akarod, hogy ne legyel fos helyzetben, lolban maximum gankek ellen kell mapcontrol
>lolban ugy microzol, hogy egy darab unitod van, es nem kell semmi mast csinalnod kozben, csak mikroznod
>nincsenek timingek amikre figyelned kell es osszekell hangolnod (az, hogy varod hogy meglegyen a goldod egy itemre mielott team fightot initiateltek kurvara nem ugyan az a kategoria a ket jatekban mielott meg ez jon)
>tobb most nem jut eszembe igy hasrautesbol es megyek is, remelem eleg lesz
Quote (josheide @ 20 Apr 2015 13:53)
Csak megnyitasokat lehet tanulni, adott helyzeteket kevesbe.
Nekem voltak ilyen 'edzeseim' ahol memorizalnunk kellett jatekokat x ido alatt es az nyert aki legtovabb vissza tudta adni a jatekot.
Ez is csak arra volt jo hogy emlekezz a nagymester hogy kezd, milyen nyitasra mivel reagal, de utana mar magadnak kell gyozelemre vinned a dolgot.
igazabol szerintem a sakk van mar olyan regi, hogy minden letezo kombinacio ami kijohet a palyan meglegyen, tehat tudj ra tanult valaszt adni

(bar ez nyilvan nem tul valoszinu, de aztan nem tudom, hogy all a dolog)
This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 20 2015 05:58am