Quote (anyd @ 31 Dec 2018 10:26)
Nem csak vegletek leteznek, de te tudod. 11 honap eleg lehet ahhoz hogy valakit kiismerj, en inkabb az egyuttelesre valo tapasztalatlansagodra celoztam.
2 exemmel eltem egyutt, ami mind a kettonel problema volt az a fozes, mivel en viszonylag sokat dolgoztam konyhan egyetem alatt ezert en ahhoz voltam hozzaszokva hogy gyorsan fozok, egyszerre 2-3-4 dolgot, illetve nem porkolt nokedlivel meg lecso volt a napi menu, hanem valami olyan amit pl az etterembol tanultam el plusz nem foztem meg 3 napra elore, csak akkor amikor tudtam hogy nem lesz idom frissen fozni mindent. A masik problema ami ehhez kotodik hogy nem tudott egyik se fozni, ilyen uncle bens uveges szoszoknal megallt a tudomany, es ez egy kicsit zavart, a felesegem szinte az osszes hires regionalis kajat megtudja fozni es szinte semmi elore keszitett dolgot nem hasznal, bevasarol, tudja hogy mi milyen zoldseg vagy hus, mit mivel lehet parositani es hasonlok. A mosogatas sajnos mindenhol problema, en utalom csinalni, volt egy nyar amikor 4 honapon keresztul csak mosogattam minden este 3-4 oran keresztul miutan nem szolgaltunk ki tobb vendeget, azota utalom. A ruhak pl nem okoznak problemat, azt mindig o csinalja, a takaritast is, bar amiota van robotporszivo azota sokkal kevesebbet takaritunk, csak a portorles amit meg kell csinalni heti 1-2x. A penzugyeket is rahagyom mert engem siman megprobalnak lerantani ha olyan a helyzet. Ezen kivul szerintem nem sok dolog van ami problemas lehet, legalabbis nekem nem az.