d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1476247634764476547665001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 17 2015 08:25am
munkahelyen ugye minden gép le van kensingtonnal kötve az asztalhoz, hogy nehezebb legyen eltűnnie
hétvégére haza kellett hoznia mindenkinek a gépét költözés miatt
és itthon is hozzá kell kensingtonozni valamihez
elég nevetségesen néz ki a tűzoltó rúd a szoba közepén, hozzákötve egy laptoppal
Member
Apr 17 2015 08:26am
Quote (llllllllllll @ Apr 17 2015 03:25pm)
munkahelyen ugye minden gép le van kensingtonnal kötve az asztalhoz, hogy nehezebb legyen eltűnnie
elég nevetségesen néz ki a tűzoltó rúd a szoba közepén, hozzákötve egy laptoppal

nem tudtam hogy vannak emberek akik otthon is betartják ezt ubi)))))))))))
Member
Apr 17 2015 08:30am
Quote (helloujvagyok @ Apr 17 2015 02:26pm)
nem tudtam hogy vannak emberek akik otthon is betartják ezt ubi)))))))))))

külön parancsba kaptuk
de igazából a rutinosabbak azt mondták, hogy szarjak bele, ha ellopják, akkor meg mondjam, hogy le volt kötve
Member
Apr 17 2015 08:34am
Quote (lacketto @ Apr 17 2015 12:18pm)
nem
minden heronak lehet illusionje, minden heronak lehetnek summonjai csak kérdés hogy melyik irányba "fejleszted" és akkor érdemes megemlíteni hogy vannak többször használható spellek (ellövöd, megvárod amíg odaér, manuálisan kell megállítani), különböző skillshotok, összekombózható spellek (pl thresh pull+ulti), satöbbi, ilyeneknél is nagyon sokat számít az apm.

ilyen formában ez is wtf
most nem az a lényeg, hogy mennyi az apmed, hanem hogy sérült fakezű oroszként ülsz a gép előtt nézve a képernyőt miközben folyik a szádból a nyál, vagy oda is figyelsz a gamere, akármelyik hőssel lehet dominatorral creepet befogni, és van hogy kill mulik rajta, hogy figyelsz e vele, vagy akármi, de ez apmben sehol nem jelenik meg
nem is értem, ilyen csgoban meg dotában meg lolban az apm max annak a mérőszáma, hogy mennyi erős az epilepsziás rohamod éppen
Quote (anyd @ Apr 17 2015 01:08pm)
Írtam + egy feltételt

egyébként Mérő László ötlete alapján jön a dolog, mondom olvassátok el az új észjárások c. könyvét

ha nem tudjátok ki ő, akkor érdemes olvasni róla. matematikus + pszichológus zseni

nem tudja senki ki az, de ehhez nem is igazán kell, de még csak zseninek se lenni, elég hozza 60 iq is, hogy bárki megmondhassa neked ez mekkora faszság
ilyen alapon 7500 darab skill bracket van dotában (vagy akármelyik más gameben) mmrenként kemény egy
????

elég szomorú igazából, most hiába mondod hogy az sc az esport atyja, anyja meg a kurvaanyja, ha átlagban van 5k nézője, még a d3nak is több van néha, vagy ilyen bloodborne, vagy akármelyik single player gamenek, csgo meg a moba a kiráj :S sct én is jobban szeretem nézni, de játszani túl stresszes
Member
Gold: 80.00
Apr 17 2015 08:43am
Quote (ikszUbi @ 17 Apr 2015 16:34)
ilyen formában ez is wtf
most nem az a lényeg, hogy mennyi az apmed, hanem hogy sérült fakezű oroszként ülsz a gép előtt nézve a képernyőt miközben folyik a szádból a nyál, vagy oda is figyelsz a gamere, akármelyik hőssel lehet dominatorral creepet befogni, és van hogy kill mulik rajta, hogy figyelsz e vele, vagy akármi, de ez apmben sehol nem jelenik meg
nem is értem, ilyen csgoban meg dotában meg lolban az apm max annak a mérőszáma, hogy mennyi erős az epilepsziás rohamod éppen

nem tudja senki ki az, de ehhez nem is igazán kell, de még csak zseninek se lenni, elég hozza 60 iq is, hogy bárki megmondhassa neked ez mekkora faszság
ilyen alapon 7500 darab skill bracket van dotában (vagy akármelyik más gameben) mmrenként kemény egy
????

elég szomorú igazából, most hiába mondod hogy az sc az esport atyja, anyja meg a kurvaanyja, ha átlagban van 5k nézője, még a d3nak is több van néha, vagy ilyen bloodborne, vagy akármelyik single player gamenek, csgo meg a moba a kiráj :S sct én is jobban szeretem nézni, de játszani túl stresszes

hát azzal nem tudok vitatkozni, hogy valóban nem túl népszerű a többihez képest (bár igazából annyira nem vészes, mert kínában meg kóreában még mindig kurva sokan nézi, meg nem volt különösebb decline ahhoz képest mint ami régen volt mondjuk, csak a többi játéknak nagyobb a bázisa és azért tűnik kevésnek), mindenki kistresszel rajta mert túl nehéz.

meg nem free to play, az is elég nagy faktor.

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 17 2015 08:54am
Member
Gold: 1,630.69
Apr 17 2015 08:53am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 17 2015 03:43pm)
hát azzal nem tudok vitatkozni, hogy valóban nem túl népszerű a többihez képest (bár igazából annyira nem vészes, mert kínában meg kóreában még mindig kurva sokan nézi, meg nem volt különösebb decline ahhoz képest mint ami régen volt mondjuk, csak a többi játéknak nagyobb a bázisa és azért tűnik kevésnek), mindenki kistresszel rajta mert túl nehéz.

vagy mert tul unalmas
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 17 2015 08:54am
2 hours 52 minutes t.t
Member
Gold: 1.00
Apr 17 2015 09:54am
Quote (llllllllllll @ 17 Apr 2015 16:25)

3 típus van itt:
1. típus, aki lekensingtonozza a gépét egy még nem költöző helyre
2. típus, aki lekensingtonozza a gépét egy már átköltözött részlegen
3. típus, hazaviszi a laptopot a fél városon keresztül, a kurvaszar kőbányai undormányon keresztül, amikor a gép több havi fizetése. Gyakornokok esetében több, mint fél éves bére még heti 40 órában is és hozzákensingtonozza egy tűzoltórúdhoz.

Én az 1. voltam.
De nem tudok 3. típusról nálunk.

Mi megmondtuk, hogy vigye haza az, akinek hátszámjegyű a nettója.
Btw a a főnökünk is vitt haza párat, asszem valami 5 vagy 6 emberét.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 17 2015 10:01am
Quote (llllllllllll @ 17 Apr 2015 15:25)

lel

itt is van 800 ember, ugyanannyi számítógép, 2x annyi monitor, stb, csomó embernek custom drága egér, meg custom minden

még sosem tűnt el semmi, 0 biztonsági intézkedés mellett

mondjuk pár hete kirugtak pár srácot én meg keselyűként lenyúltam 2 db 24"-os monitort :rofl:

> este 8-kor mászkálok bal kezemben monitor, jobb kezemben kupac kábel, biztonsági őr rámnéz, és továbbmegy
Member
Gold: 710.00
Apr 17 2015 10:03am
Quote (Anarkin @ 17 Apr 2015 18:01)
lel

itt is van 800 ember, ugyanannyi számítógép, 2x annyi monitor, stb, csomó embernek custom drága egér, meg custom minden

még sosem tűnt el semmi, 0 biztonsági intézkedés mellett

mondjuk pár hete kirugtak pár srácot én meg keselyűként lenyúltam 2 db 24"-os monitort :rofl:

> este 8-kor mászkálok bal kezemben monitor, jobb kezemben kupac kábel, biztonsági őr rámnéz, és továbbmegy

reported
majd irj a börtönböl köcsögö
Go Back To Magyar Topic List
Prev1476247634764476547665001Next
Closed New Topic New Poll