Quote (lacketto @ Apr 17 2015 12:18pm)
nem
minden heronak lehet illusionje, minden heronak lehetnek summonjai csak kérdés hogy melyik irányba "fejleszted" és akkor érdemes megemlíteni hogy vannak többször használható spellek (ellövöd, megvárod amíg odaér, manuálisan kell megállítani), különböző skillshotok, összekombózható spellek (pl thresh pull+ulti), satöbbi, ilyeneknél is nagyon sokat számít az apm.
ilyen formában ez is wtf
most nem az a lényeg, hogy mennyi az apmed, hanem hogy sérült fakezű oroszként ülsz a gép előtt nézve a képernyőt miközben folyik a szádból a nyál, vagy oda is figyelsz a gamere, akármelyik hőssel lehet dominatorral creepet befogni, és van hogy kill mulik rajta, hogy figyelsz e vele, vagy akármi, de ez apmben sehol nem jelenik meg
nem is értem, ilyen csgoban meg dotában meg lolban az apm max annak a mérőszáma, hogy mennyi erős az epilepsziás rohamod éppen
Quote (anyd @ Apr 17 2015 01:08pm)
Írtam + egy feltételt
egyébként Mérő László ötlete alapján jön a dolog, mondom olvassátok el az új észjárások c. könyvét
ha nem tudjátok ki ő, akkor érdemes olvasni róla. matematikus + pszichológus zseni
nem tudja senki ki az, de ehhez nem is igazán kell, de még csak zseninek se lenni, elég hozza 60 iq is, hogy bárki megmondhassa neked ez mekkora faszság
ilyen alapon 7500 darab skill bracket van dotában (vagy akármelyik más gameben) mmrenként kemény egy
????
elég szomorú igazából, most hiába mondod hogy az sc az esport atyja, anyja meg a kurvaanyja, ha átlagban van 5k nézője, még a d3nak is több van néha, vagy ilyen bloodborne, vagy akármelyik single player gamenek, csgo meg a moba a kiráj :S sct én is jobban szeretem nézni, de játszani túl stresszes