Quote (A122 @ Fri, Sep 4 2009, 02:53am)
talán nem ninjaval kéne probalkozni soloban, inkabb samuval
e: heavy armor (samu) kene solora

hát nem tudom, ha van regen cuccod sztem olyan 2-3 perc alatt megvagy
látom nem volt még ninjád
szal
ha castert csinálsz lesz 3k manád, probálj ki egy mage-et úgy hogy 3k manát használhatsz és nem raksz rá int cuccot, megkapod a caster ninját ^^
regen alatt az össz regen időt értettem ami egy lvlnél kelleni fog, ha neadj isten 4 mobot is megölsz egy regen alatt akkor is ~15 regent kell csinálnod kb, legtöbb mob 20k xp alatt ad .
hibridként
kb 10-15 perc egy lvl, noregen, viszont folyamatosan harcolsz ami egyrészt unalmas, én 2 lvl alatt elvesztem a kedvem is hogy tovább nyomjam, és ilyenkor bejön egy v két nap szünet
melee
inkább hagyjuk, legrosszabb választás
cata:
kb ha 1óra alatt találsz egy értelmes teamet ami kb 20 perc alatt felbomlik mert vki biztos megy el
healer nélkül akkor éri meg a cata ha +3lvl-ű a game, ha te kreaálod a game-et akkor arenaban több xpt összeszedsz mint egy menettel catacombsban
mellesleg itt nem fogsz találni semmit se, ha vmi kis bevételt akarsz mindenképp soloznod kell mert cataban ha 2 welleble item esik abból mázlival ha 1 lesz tiéd ^^
kifejtettem a problémámat

ja és minek menjek samuval? az se sokkal gyorsabb másrészt viszont ott nem is lépek előrébb, sokat érek vele ha lesz +1 pala neadjisten +1 monkom