Quote (jarabekg @ Sep 8 2011 01:58pm)
az ap ezreal tényleg semmire nem jó
se stun se AoE de még csak srs dmge sincs, w+q ja jobb nagyjából 200 dmggel, az resisttel kb 300 dmg, annyit üt 1 hittel crit nélkül, a q meg az r nagyjából ugyan annyi, sőtt a qnak jobb a sebzése ad ként
Ap ezreálnak a w+q ja 200 dmg, RESISTEL 300? Ja ,hogy a resist az növeli a téged ért sebzést ok, és ez mekkora faszság ,hogy 2-300 dmg? Attól függ mennyi apja van, egy rabaddon lichbanel már simán van 5-600 dmg a w és mindenkit sebez+könnyű landelni mert minionokat nem talál el, ezért early game jól tudsz harrasolni vele, q meg az r nagyjából ugyanannyi? ezt kifejthetnéd azért mikor körülbelül 3x annyit sebez az r , a q meg proccol lichbanel vagyis 2-3 másodpercenként kisebzi a full apd nagyon messziről
Quote (Moonflow @ Sep 8 2011 02:08pm)
ne probald vedeni magad, ismerd be, hogy tevedtel, emberi dolog, ezentul pedig ADkent epitsd, nem tortent semmi
de ne probald most igy eloadni, hogy neked bizony jo okod volt APra epiteni, mert valljuk be, balfaszsag
Én is inkább egy brandot/orianat/morganat választanék ap carryre ,de teljesen játszható ap ezreal egyáltalán nem gyenge, sőt endgame elég durva tud lenni, általában én is ad re építem ,de tegnap is 1.6k elo rankedbe ap ezreal volt ellenünk és valami 10/2 scoreal végzett és jól játszott. Ha neki jobban bejön az ap miért ne játszhatná? Nem ugyanaz mintha ap asheal menne
This post was edited by championmath on Sep 8 2011 11:12am