Quote (lacketto @ Apr 17 2015 12:08pm)
szerintem _egy értelmesebb_ mobaban igenis szamit az apm
ha jól tudom lolban nincsenek control groupok, végig egyetlen unitot irányítasz, dotában azért van olyan hős ami a jungleben lévő creepeket elfoglalja és attól lesz teljesértékű vagy saját summonokkal szaladgál, ilyenkor van jelentősége az apmnek.
fps esetében semmi jelentősége
ott is inkább csak elszórtan számít, nem?
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 17 2015 12:06pm)
lolban faktor ha a skillt nezzuk, mert gyakorlatilag ugyan az a jatek perspektivaja mint az sc2-nek es actionokkal iranyitod a karaktered, mig csgoban inkabb egy flow amit iranyitasz, csgoban nem fogsz body blockolni esatobbi, nem az actionjaidon mulik a jatek sikere, hanem a strategiadon, meg hogy hogy losz es mennyire jok a reflexeid (szoval nem attol fogsz nyerni, hogy szepen strafeltel balra amihez harmincszor lekellett nyomnod az a-t mondjuk)
hotssal toltam 350 gamet, kicsit csalas, mert az nyilvan egyszerubb mint a lol, de egy genre, masreszt dotaval meg lollal is boven jaccottam azert, meg neztem streameket.
igen, stratégia
meg 9 másik ember randomfaktorát kell figyelembe venni
gondolom egy ellenfél sc2 játékos egyszerre 100000000000 elképesztő bonyolultságú unitot irányít, amivel egyszerre tud meglepetést okozni