Quote (Cpt_Ghost @ Apr 17 2015 11:27am)
akkor most újfent felvilágosítalak, hogy sc2-ből lopta a lol a ranking systemet, csak hozzaadott annyit, hogy meg ligakon belul is van egy kis szamod hozza
ami annyira felesleges, mert ugyis az mmr-ed alapjan tortenik a dolog, folosleges a csilivili hulyesegeket varialni
es ennek kurvára semmi köze ahhoz, hogy mennyire nehéz egy játék, ne legyél már hülye levi pls.
De még mindig nevetséges, hogy úgy megy ez a vita, hogy míg te kb ki se próbáltad az sc2-t én azért elég sokat játszottam mind a két genreval
gyakorlatilag ott megbukott a lol ebben a harcban, hogy nem kell multitaskolni szamottevoen.
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 17 2015 11:29am)
most toltam egy ladder gemet az elobb, 202 action per minute atlag egy 19 perces jatekban
a lol már ott unalmas volt, hogy kb van 20 apm-ed 40 percig
mashogy mukodik a ket jatek, sok ertelme nincs osszehasonlitani a kettot, se a playerbaset
az meg eleg szanalmas hogy neked a lol jatekosok 98%-a folott kell allnod a fennt leirt okok vegett. fuggetlenul attol hogy folottuk allsz-e vagy sem, "folosleges az arroganciad"
es mielott elojon az adud, SCBWvel jopar ezer jatekom volt, SC2ben csak a kampanyt jatszottam vegig