Quote (TouchCow @ 2 Jan 2013 22:31)
szerintem te még életedben nem játszottál egy rendes fpst egy rendes gamer egérrel
ég és föld a különgség egy 1k hufos meg egy 15k-s között
csak sírsz, ár/érték arányban szerintem teljesen stimmel a kép
neked sincs fogalmad arról, hogy mivel tolták az utóbbi 6 évben a prok
Ár/értékben lehet, de aki komolyan játszik -a komoly alatt azt értem hogy esl-lan napi-heti szinten etc.- annak teljesen mindegy hogy 50$ vagy 150$ egy egér.
Azért szar helyre rakni pl a g9xet mert nem 20$ elég nagy baklövés, és sokat elárul a kép készítőjéről. Amiben egyetek tudok érteni hogy az mmo egerek tényleg feleslegesek és kín szenvedés velük zöld ágra vergődni, illetve teljesen jogosan van a vezetéknélküli logitech a lista leges legalján.
Nem, nem tudom hogy mivel tolták a prok az elmúlt 6 évben, csak azt tudom hogy volt egy mx518 korszak amikor a csapból is az folyt, majd jött a g5 mánia, közben meg szépen lassan elkezdődött a razer uralom amit ma már egyre jobban elnyomnak a különböző logitech remakek mint pl a g9x.
/e
Azt már meg sem említem hogy az egér súlyozása csak + pont, nem mindenki szeret könnyű egérrel játszani, és ettől nem lesz egy egér szar, sőt inkább egyszerre több playert céloznak meg vele, ezért volt nagyon jó egér a g5 pl.
This post was edited by Smat on Jan 2 2013 09:35pm