Quote (Oberon_os @ Sun, 16 Aug 2009, 00:12)
Számomra akkor is érdekes, hogy valakinek ilyen céljai vannak, hogy rainbow orb, etc. Másik meg, persze hogy van célom, de ez nem ilyen "listás". Csak játszok, mert élvezem, és ehhez kellenek források (fg). De nem írok előre ilyesmit, hogy "xxk" post, mert nem azért postolok h elérjem xxk-t. Vagy nem azért tradelek hogy legyen xxk goldom, és annak örüljek hogy van goldom, de jó. Hanem annak hogy azt mire költöm, és az milyen jó lesz majd karira (ls/d2 tök8), és azzal milyen élvezet lesz játszani.
Van aki azért írja oda, hogy jaj, sikerült összeszednie xx k fg-t vagy akár egy rainbow orbot, mert büszke rá... megdolgozott érte... én is büszke vok a TT-mre, mégha konkrétan soha nem is volt célom, hogy elérjem... meg igenis jól esik maga a tudat, hogy többször össze tudtam szedni annyi fg-t, hogy tudjak venni 25 meg 30k fg-kért cuccokat LS-ben. Azért gyűjtögettem, hogy megtehessem, - legit playerként - nyilván örülök neki. A mostani célom/célunk (Sanyiékkal), hogy top10 guild legyünk... szerintem nincs ezzel semmi baj amig az ember túlságosan komolyan nem veszi.