Quote (hedgehogsword @ Sep 7 2011 03:26pm)
amíg nincs dominion nem indítom el ezt a játékot többet, csak idegesítem magam vele, olyan erőkülönbségek vannak champek között, hogy hihetetlen, unbalanced szar
csapatjáték, okj, de ha egy kékbuffnál pl találkozok egy enemyvel és 10-8 statja van nekem 19-2 mégis megöl, azért az már vicc... fiddlevel voltam ő meg katarina ...
Ha nem kurvaszar cuccokat vettél akkor csak az lehet ,hogy szarul játszottad, ahogy meglátod, silence+drain , majd ha ultizik akkor feareld, gondolom egyböl silence/fear/drainelted, nem csoda ,hogy utánna megölt ultijávalű
és ettöl amugy miért lenne unbalanced? fiddlenek van egy aoe ultija ami ebbe a szituációba szart se ért, pedig egyik legjobb ulti az egész játékban
Quote (RRC @ Sep 7 2011 05:52pm)
kikaptam
9-4 corki, 360 creep és 7-0-val kezdtem
nevetséges ez a sok faszfej noob
Ha 4 szar teammated van akkor nem tudsz mit csinálni lehet 1000 creepkilled is ,de ehhez hozzá kell szokni, csak azt jelenti ,hogy magas a normál elod, és az enemy mindig jobb képességű mint a csapatod (majdnem)
Quote (Smat @ Sep 7 2011 07:19pm)
Lányok mi itt a baj?
Senkinek nem megy ahogy látom, és nem azért hogy játszam az eszem, de megmondtam hogy a sok orosztól a faszotok kilesz..
Nekem megy xd mentem egy jo kis game jungle yi ranked ,hogy meglegyen gold megint és win is lett , amugy szerintem westen is voltak szar játékosok és easten ha szerencséd van az ellenfeleid az oroszok, ami westen nem lehet!:D
This post was edited by championmath on Sep 7 2011 01:11pm