Quote (beni @ Sep 27 2015 07:12pm)
Én múltkor majdnem elhánytam magam, amikor a margit híd budai hídfőjétől a blaháig egy koszos, tahó cigány látványosa kapargatta a vart a karjáról és a letépett darabokat hol a földre dobta, hol megette. Utána a nyelvével megpróbálta a véres sebfelszínt megnyalni, de kb 30 sec után leesett neki, hogy nem ér el odáig a nyelve. Egy fél kemény percig próbálta öltögetni a nyelvét, meg közelíteni a könyökét a szájához. Majd az egyik kis cigány purdé felajánlotta a segítségét, hogy szívesen segít kaparni a sebet, mert neki nagyobb a körme. Persze erre a normális válasz az lett volna, hogy kussolsz fiam, pofád lapos...de nem .... odament és elkezdte ő is kapargatni a sebet.
Mindeközben prosztó faszkalap módjára üvöltözve beszélgetett a gyerekekkel meg a feleségével. Nem veszekedtek, csak úgy a szokásos stílus.
aztakurva
1+ éve csak kocsival járok még bulizni is (jöhettek rám) de multkor tovább tartott a buli ezért metróztam
sikerült olyan kocsiba szállnom, ahol 3 összetartozó, ezen felül még 1-1 tőlük különlévő ember EXTRASOK HAGYMÁVAL gyrost evett
már ott gondolkodtam hogy leszállok és megyek a kövivel, de akkor ugy látszik csak én szoktam el a teljesen igénytelen emberektöl
mert oké zabálj a metrón, volt h én is ettem de még azt is ugy hogy eltakartam a pofám/kis darabokat ettem
de nem ementálét hagymával meg pároltkáposztával keci
Quote (josheide @ Sep 27 2015 07:25pm)
Szoval zavar a bore mert cigany? Te szemet naci
elbaszodott az avád/siged
legalábbis nálam