Quote (Xundu @ 10 Apr 2015 21:45)
Lel, ennyire leestek az arak? Par eve egy ilyen felszereltsegu 130k korul mozgott..
Quote (CyberPunk666 @ 10 Apr 2015 21:52)
90k-ért kétféle biciklit kapsz.
Szart vagy lopottat.
Ha szart veszel, ami boltba járni, haverozni stb bőven elég, akkor meg felesleges 90k-t költeni rá.
Ez igy azert nem igaz, hobbi-sport-amator versenyzesre igen jokat lehet 90-100k-bol mar kihozni. (orszaguti bringat)
Turazos bringat pedig tudsz kb 130-150k-bol epiteni, hogy az felcuccolva is kenyelmes legyen.
Quote (CyberPunk666 @ 10 Apr 2015 22:04)
A bicikli egy kifinomult dolog, bizony drága. Hiába csak egy bicikli. Már 15-20 éves is 50k volt egy nagyon alap, ami nem totál gagyi.
Ahogy egy laptop is szar 90k-ért és ahogy egy autót sem vennél ennyiért, max trabantot.
Persze ebben még nincs benne semmi komoly cucc, szóval se tárcsafék, se könnyű váz semmi...
Azok a biciklik már tényleg drágák és fél milliónál kezdődnek. Egy versenybringa meg már millió felett van, akár 2-3M is meglehet.
Ez faszsag. A 'versenybringa' alatt gondolom orszagutira celzol.
Tarcsafekes montit 250k-tol kezdodoen tudsz kb epiteni, szinten amator versenyzesre valot. Mas kerdes, hogy a belepo, de mar jobb tarcsafekeknek a szintjet hozza egy minosegibb V fek (na jo, kis tulzassal) es olcsobb is.
Tovabb nem is olvasom ebben a temaban a postokat.
Jha es boltba jarni/hipsterkedni, plane pesten: felujitott regi singlespeed bringa, ami megvan 20-30k-bol.
@Xundu: Sztem nezd meg irl ez a bringat, nem tudnik rossz vetelnek. Anno amikor en full campa-xenonnal, miche kerekekkel stb vettem az outim hasznaltan 65k-ba, en is rendesen bemakoltam, akkoriban ez a felszereltseg, ennyi futott km-el, mint ami benne volt majdnem a duplajanal kezdett (lehet lopott volt, y).
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 10 Apr 2015 22:47)
ja, csomo kerekparut van az autout szelen.
kellett mint 1 falat kenyer.
szemely szerint b kategorias jogsi nelkul nem engednem, hogy autok koze menjen.
Ezzel egyet tudok erteni, pedig en is aktivan bringazom (vagy is utobbi 1 evben kurvara ellustultam, de amugy igen.

) Az a baj nem csak autosra veszelyes a sok kocsog newfag bringas, mert basznak bele mindenbe. A masik kategoria a bringas futar, akiknek nagyreszet szerintem sorba lonem bele a dunaba.
This post was edited by Baleee on Apr 10 2015 04:49pm