d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1469470471472473532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Dec 7 2018 04:41am
Quote (Smat @ 7 Dec 2018 03:08)
Nem, borotvaljak amugy, ez is csak egy altalanositas.

Nem hiszem hogy erdemes osszehasonlitani egy tanar angoljat aki ezt tanitja nap mint nap meg egy part time politikus angoljat aki egy bohocpartban tolti az idejet. Nem csak rad gondolok amugy, ne vedd szemelyes sertesnek.

Nem vettem. 8 éve élek angol nyelvterületen, de biztos vagyok benne, hogy egészen máshogy beszéljük az angolt.

Nekem van egy öt éves amerikai akadémiai hátterem és három három évem a brit politikában. Te meg végülis elvégezted a focista edző középsulit.

De persze egy gyorstalpaló angoltanárképzés után biztos rettentő szofisztikáltan és irodalmisággal beszélsz angolul. :D

(lehet túlértékelem az oktatást, de azért na, vmennyire okkal)

This post was edited by josheide on Dec 7 2018 04:41am
Member
Gold: 834.97
Dec 7 2018 04:56am
nice vergodesek
Member
Gold: 2,751.03
Dec 7 2018 05:01am
Quote (josheide @ Dec 7 2018 12:41pm)
Nem vettem. 8 éve élek angol nyelvterületen, de biztos vagyok benne, hogy egészen máshogy beszéljük az angolt.

Nekem van egy öt éves amerikai akadémiai hátterem és három három évem a brit politikában. Te meg végülis elvégezted a focista edző középsulit.

De persze egy gyorstalpaló angoltanárképzés után biztos rettentő szofisztikáltan és irodalmisággal beszélsz angolul. :D

fonokomre emlekeztetsz ilyenkor tbh
mindenkinek igy koszon kb " i have twenty years of experience in this business"
Member
Gold: 5,302.77
Dec 7 2018 05:05am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 7 2018 11:56am)
nice vergodesek

Member
Gold: 1,593.00
Dec 7 2018 05:25am
Quote (josheide @ 7 Dec 2018 10:41)

Nem egeszen, de ez mar egy fokkal jobb bait volt.
Kozepsuliban (amit collegenak hivnak, de ezt te is tudod ugyhogy nem kell reszleteznem) a 10 targyam kozul 2 volt foci related, a tobbi mint biologia es hasonlok.
Egyetemen valaszthato volt hogy mit akarok masodik evben, foci, biomechanika vagy terapeuta, biot valasztottam mert elegge ez, es a kapcsolatos dolgok is, es ahhoz hogy valami fogalmad legyen az ilyen dolgokrol nem art tudni a nyelvet.. De nyilvan erre is lesz valami low quality bait.

Teny hogy nem tudok ugy hazudni mint a politikusok de ne kepzeld mar azt hogy te egy szinten vagy az ottani emberekkel. Foleg most amikor a brexit kellos kozepen mindenre es mindenkire rahuzzak a vizes lepedot..

Amugy meg lehet itt kopkodni a tanarokra, de ha van egy kis logikad akkor kitalaltad mar magadtol is hogy nem magadtol lettel az ami, hanem azert mert valaki megtanitott bizonyos dolgokra. De gondolom a hatalmas egod ezt nem engedi meg hogy beismerd..

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 7 Dec 2018 11:01)
fonokomre emlekeztetsz ilyenkor tbh
mindenkinek igy koszon kb " i have twenty years of experience in this business"

Sokszor nem ertek veled egyet, de ebben most kivetelesen igazat adok, ez a poffeszkedo stilus nagyon alpari, hogy en mekkora kiraly vagyok.

This post was edited by Smat on Dec 7 2018 05:26am
Member
Dec 7 2018 05:29am
Quote (Smat @ Dec 7 2018 01:25pm)
Kozepsuliban (amit collegenak hivnak, de ezt te is tudod ugyhogy nem kell reszleteznem) a 10 targyam kozul 2 volt foci related, a tobbi mint biologia es hasonlok.
Egyetemen valaszthato volt hogy mit akarok masodik evben, foci, biomechanika vagy terapeuta, biot valasztottam mert elegge ez, es a kapcsolatos dolgok is, es ahhoz hogy valami fogalmad legyen az ilyen dolgokrol nem art tudni a nyelvet.. De nyilvan erre is lesz valami low quality bait.

Teny hogy nem tudok ugy hazudni mint a politikusok de ne kepzeld mar azt hogy te egy szinten vagy az ottani emberekkel. Foleg most amikor a brexit kellos kozepen mindenre es mindenkire rahuzzak a vizes lepedot..

Amugy meg lehet itt kopkodni a tanarokra, de ha van egy kis logikad akkor kitalaltad mar magadtol is hogy nem magadtol lettel az ami, hanem azert mert valaki megtanitott bizonyos dolgokra. De gondolom a hatalmas egod ezt nem engedi meg hogy beismerd..

engem nem tanitott senki semmire, a tanaraim is mind full hulyek voltak hozzam kepest ofc, csakugy, mint a jelenleg korulottem levo emberek
Member
Gold: 33,265.80
Dec 7 2018 05:29am
Quote (Smat @ 7 Dec 2018 12:25)

Sokszor nem ertek veled egyet, de ebben most kivetelesen igazat adok, ez a poffeszkedo stilus nagyon alpari, hogy en mekkora kiraly vagyok.

Nem a tanárokat próbálom lenézni. A te irodalmi angolságoddal kapcsolatban vannak fenntartásaim.

Plusz nem tudom milyen tanárképzőt végeztél.
Member
Dec 7 2018 05:30am
Quote (Smat @ Dec 7 2018 01:25pm)

most fogjak levaltami vegre :D (3ev utan)
Member
Dec 7 2018 05:31am
Köpéstudomány
A labdaszedés alapjai
Hajdesigneri alapismeretek
Nyomás-előállító- és szállító berendezések (Labdapumpálás 1)
Eséstan
Bankkártyás fizetés alapjai
Member
Gold: 1,593.00
Dec 7 2018 05:33am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 7 Dec 2018 11:31)
Köpéstudomány
A labdaszedés alapjai
Hajdesigneri alapismeretek
Nyomás-előállító- és szállító berendezések (Labdapumpálás 1)
Eséstan
Bankkártyás fizetés alapjai

Ezeket tanultam ofc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1469470471472473532Next
Add Reply New Topic New Poll