Quote (josheide @ 7 Dec 2018 10:41)
Nem vettem. 8 éve élek angol nyelvterületen, de biztos vagyok benne, hogy egészen máshogy beszéljük az angolt.
Nekem van egy öt éves amerikai akadémiai hátterem és három három évem a brit politikában. Te meg végülis elvégezted a focista edző középsulit.
De persze egy gyorstalpaló angoltanárképzés után biztos rettentő szofisztikáltan és irodalmisággal beszélsz angolul. :D
(lehet túlértékelem az oktatást, de azért na, vmennyire okkal)
Nem egeszen, de ez mar egy fokkal jobb bait volt.
Kozepsuliban (amit collegenak hivnak, de ezt te is tudod ugyhogy nem kell reszleteznem) a 10 targyam kozul 2 volt foci related, a tobbi mint biologia es hasonlok.
Egyetemen valaszthato volt hogy mit akarok masodik evben, foci, biomechanika vagy terapeuta, biot valasztottam mert elegge ez, es a kapcsolatos dolgok is, es ahhoz hogy valami fogalmad legyen az ilyen dolgokrol nem art tudni a nyelvet.. De nyilvan erre is lesz valami low quality bait.
Teny hogy nem tudok ugy hazudni mint a politikusok de ne kepzeld mar azt hogy te egy szinten vagy az ottani emberekkel. Foleg most amikor a brexit kellos kozepen mindenre es mindenkire rahuzzak a vizes lepedot..
Amugy meg lehet itt kopkodni a tanarokra, de ha van egy kis logikad akkor kitalaltad mar magadtol is hogy nem magadtol lettel az ami, hanem azert mert valaki megtanitott bizonyos dolgokra. De gondolom a hatalmas egod ezt nem engedi meg hogy beismerd..
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 7 Dec 2018 11:01)
fonokomre emlekeztetsz ilyenkor tbh
mindenkinek igy koszon kb " i have twenty years of experience in this business"
Sokszor nem ertek veled egyet, de ebben most kivetelesen igazat adok, ez a poffeszkedo stilus nagyon alpari, hogy en mekkora kiraly vagyok.
This post was edited by Smat on Dec 7 2018 05:26am