Quote (Anarkin @ 7 Jan 2014 14:53)
zuneban beállítom a media mappát a vinyómra, telefon wifin keresztül lesyncel mindent ha hazaérek és töltőn van a telefon
nem értem miről beszélsz
át akartam másolni zenéket a telefonra, amik 21321 mappában szétválogatva találhatóak a gépemen
a zune egybebaszta az összes zenét abc sorrendben(kb 30-40giga zenét), azt nesze paraszt válogassál
mappákat akartam csinálni a telefonra és műfaj szerint átmásolgatni, na most ez is érdekesen ment, mert a zune minden számnak kb. külön mappát csinált és kurvára átláthatatlan és szar lett az egész
a saját telómra meg annyi a zenemásolás, hogy total commanderen keresztül mappát csinálok és átmásolom ami tetszik, kb. tized annyi idő és 50x rendezettebben vannak a telefonon a zenék
Quote (Anarkin @ 7 Jan 2014 14:57)
vagy csak most jutott el a köztudatig hogy egy rakás szerencsétlenség
--
btw CES-en ma bemutatták amit eddig terveztek
convertible/laptopokra megcsinálta Intel és AMD is hogy egyszerre futtassanak a kütyük Windows-t és Androidot, bemutattak egy csomó device-t
telefonra meg már dologznak rajta, eltörlik WP-ről a hardware button követelményeket és csinálnak softkey supportot hogy minden android telóra lehessen tenni WP-t is
> 3 év múlva minden eszközön dual boot W+A lesz, mindegy hogy telefon vagy laptop, ggwp
előbb lövöm fejbe magam, minthogy azt a fost használjam android helyett
This post was edited by TouchCow on Jan 7 2014 07:07am